Obnoviť stránku

GUZZANTI GZ 246

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

GUZZANTI GZ 246

Chladnička Guzzanti GZ 246

Monoklimatická chladnička

Guzzanti GZ 246 je voľne stojaca monoklimatická chladnička, ktorá vyniká nízkou spotrebou aj kompaktnými rozmermi.

Vychutnajte si studené nápoje

Svojím dizajnovým vyhotovením vám chladnička rozhodne nikde neurobí hanbu. Vďaka možnosti zmeniť smer otvárania dverí sa zariadenie dokonale prispôsobí vašim potrebám.

Guzzanti

Vynikajúca kapacita na všetky vaše potraviny

240

litrov

Využiť môžete 5 sklenených nastaviteľných políc s plnou šírkou, 1 transparentnú plastovú zásuvku na ovocie a zeleninu a 5 dverových priehradiek na stabilné chladenie nápojov a jogurtov.

Vnútro chladničky je jasne viditeľné vďaka vnútornému osvetleniu. Spotreba elektrickej energie dosahuje hodnotu 128 kWh za rok a spotrebič sa tak zaraďuje do energetickej triedy A+.

A+

42 dB

hlučnosť

Nezanedbateľnou výhodou modelu Guzzanti GZ 246 je veľmi nízka hlučnosť na úrovni 42 dB, ktorá sa v klasickom obývacom priestore ľahko stratí. Vďaka možnosti zmeniť smer otvárania dverí sa zariadenie ešte viac prispôsobí vašim potrebám.

Biele vyhotovenie
  • Spoľahlivá úsporná prevádzka

  • Kapacita 240 litrov

  • Päť sklenených poličiek

  • Päť priehradiek vo dverách

  • Možnosť zmeniť smer otvárania dverí

Kód:  EPV350i
Produktové číslo:  5050370009733
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13