Obnoviť stránku

GUNNAR Office Collection Sheadog, mercury

3,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUNNAR Office Collection Sheadog, mercury

Okuliare Gunnar Sheadog zaujmú štýlovým tenkým rámčekom a podarenou ergonómiou, vďaka ktorej sa hodia širokej škále používateľov. Nízky profil nožičiek ich umožňuje kombinovať s headsetom. Samotné okuliare využívajú všetky pokročilé technológie pre čo najlepšie vizuálne zážitky. Ich jantárovo zafarbené sklá výrazne zvyšujú kontrast a vizuálne vnemy každého, kto pracuje s počítačom. Zároveň minimalizujú nežiadúce lesknutie displeja a stlmujú najtvrdšie časti farebného spektra. Vďaka všetkým uvedeným vlastnostiam minimalizujú očnú a celkovú únavu pri sledovaní LCD displejov a zlepšujú reakcie, čo ocenia nielen náruživí počítačoví hráči.
Hlavným benefitom okuliarov Gunnar je pokročilá technológia i-AMP, ktorá vznikla vďaka intenzívnemu výskumu ľudského optického systému a jeho interakcie s digitálnymi zariadeniami. Na základe získaných poznatkov bol skombinovaný jedinečný materiál šošoviek s pokročilou geometriou a špičkovými povrchovými vrstvami.Systém i-AMP poskytuje výhody všetkým používateľom v krátkom čase v kombinácii so zvýšením výkonnosti v dlhom období. Okuliare Gunnar sú bezpochyby jedinečným výrobkom a ich obstaranie sa Vám vráti už pri krátkom používaní v podobe vyššej produktivity, ktorá sa pri práci rovná vyššiemu zárobku a pri hraní vyššiemu skóre a ľahšiemu zabíjaniu protivníkov.


Parametre a špecifikácia:
Kľúčové vlastnosti:
Ideálne pre kancelársku prácu
Zaisťuje vysoko detailný, ostrejší a čistejší obraz
Navyšuje očnú výdrž
Antireflexná vrstva redukuje odlesky a obrazový šum
Znižuje únavu očí a celkovú únavu
Zvyšuje kontrast pre lepšie obrazové vnímanie
Znižuje reakčnú dobu
Farba:
Šošovky: jantárová
Obrúčky: mercury

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Kancelárske

Štýl okuliarov

Štýl Moderný

Veľkosť

Nos 18 mm
Nožička 130 mm
Sklo 29,5 mm

Farba

Farba skiel Jantárová
Kód:  JD610x
Produktové číslo:  G0005-C011Z

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01