Obnoviť stránku

GUNNAR Office Collection Phenom, graphite

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUNNAR Office Collection Phenom, graphite

Okuliare Gunnar využívajú všetky pokročilé technológie, aby ich používanie zlepšilo používateľom prácu s počítačom. Ich jantárovo zafarbené sklá výrazne zvyšujú kontrast, zdôrazňujú detaily a vizuálne vnemy každého, kto pracuje s počítačom. Zároveň minimalizujú nežiadúce lesknutie displeja a tlmia najtvrdšie časti farebného spektra. Vďaka všetkým uvedeným vlastnostiam minimalizujú očnú aj celkovú únavu pri sledovaní LCD displejov a zlepšujú reakcie, čo ocenia nielen náruživí počítačoví hráči, ale aj ľudia, ktorí s počítačom musia pracovať na každodennej báze.
Hlavným benefitom okuliarov Gunnar je pokročilá technológia i-AMP, ktorá vznikla vďaka intenzívnemu výskumu ľudského optického systému a jeho interakcie s digitálnymi zariadeniami. Na základe získaných poznatkov bol skombinovaný jedinečný materiál šošoviek s pokročilou geometriou a špičkovými povrchovými vrstvami. Ich kúpa sa Vám vráti už pri krátkom používaní vo forme vyššej produktivity a zároveň menšej únavy.
Gunnar Office Collection Phenom sú ľahké, elegantné okuliare vyladené do najmenších detailov. Obrúčky zo zliatiny hliníka a horčíka sú pevné a prostredníctvom ľahkej kovovej zliatiny vytvárajú optimálnu optickú stabilitu. Vďaka nastaviteľným nosným opierkam a zakriveným nožičkám perfektne držia na svojom mieste. V nožičkách ukryté pružiny sa ergonomicky ohýbajú, a tak sa dokonale prispôsobia Vášmu tvaru hlavy. Zakrivené konce nožičiek z mäkkej termoplastickej gumy sa mierne približujú a tým zaisťujú správne usadenie okuliarov bez skĺzavania. Ľahká konštrukcia a správne vyváženie zaručujú pohodlie aj pri dlhodobom nosení.


Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
Ideálne pre kancelársku prácuVysoko detailný, ostrejší a čistejší obrazZvýšenie kontrastu pre lepšie obrazové vnímanieAntireflexná vrstva redukuje odlesky a obrazový šumZníženie únavy očí a celkovej únavyZvýšenie očnej výdrže
Farebné vyhotovenie:
Šošovky: jantárová
Obrúčky: graphite

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Kancelárske

Štýl okuliarov

Štýl Moderný

Veľkosť

Nos 19 mm
Nožička 132 mm
Sklo 28 mm

Farba

Farba skiel Jantárová
Kód:  JD610t4
Produktové číslo:  ST002-C012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01