Obnoviť stránku

GUNNAR Office Collection Intercept Colors, fire

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUNNAR Office Collection Intercept Colors, fire

Okuliare GUNNAR využívajú pokročilé technológie, aby ich používanie zlepšilo používateľom prácu s počítačom. Ich ľahko zafarbené sklá výrazne navyšujú kontrast, zdôrazňujú detaily a vizuálne vnemy každého, kto pracuje s počítačom. Zároveň minimalizujú nežiadúce lesknutia displeja a tlmia najtvrdšie časti farebného spektra. Vďaka všetkým uvedeným vlastnostiam minimalizujú očnú i celkovú únavu pri sledovaní LCD displejov a zlepšujú reakcie čo ocenia nielen náruživí počítačoví hráči ale aj ľudia, ktorí s vaším počítačom musia pracovať každý deň.
Hlavným benefitom okuliarov Gunnar je pokročilá technológia i-AMP, ktorá vznikla vďaka intenzívnemu výskumu ľudského optického systému a jeho interakcie s digitálnymi zariadeniami. Na základe získaných poznatkov bol skombinovaný jedinečný materiál šošoviek s pokročilou geometriou a špičkovými povrchovými vrstvami. Ich obstaranie sa vám vráti už pri krátkom používaní vo vyššej produktivite a zároveň menšej únave.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Iné

Štýl okuliarov

Štýl Klasik

Veľkosť

Nos 18 mm
Nožička 132 mm
Sklo 41 mm

Farba

Farba skiel Žltá
Kód:  JD611f1b
Produktové číslo:  INT-06501

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01