Obnoviť stránku

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, gloss onyx

4,4 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom, gloss onyx

Okuliare Gunnar využívajú všetky pokročilé technológie, aby ich používanie zlepšilo používateľom prácu s počítačom a hráčom dodalo potrebnú presnosť. Ich jantárovo zafarbené sklá výrazne navyšujú kontrast, zdôrazňujú detaily a vizuálne vnemy každého, kto pracuje s počítačom. Zároveň minimalizujú nežiaduce lesknutie displeja a tlmia najtvrdšie časti farebného spektra. Vďaka všetkým uvedeným vlastnostiam minimalizujú očnú aj celkovú únavu pri sledovaní LCD displejov a zlepšujú reakcie, čo ocenia nielen náruživí počítačoví hráči, ale aj ľudia, ktorí musia s počítačom pracovať na každodennej báze.
Hlavným benefitom okuliarov Gunnar je pokročilá technológia i-AMP, ktorá vznikla vďaka intenzívnemu výskumu ľudského optického systému a jeho interakcie s digitálnymi zariadeniami. Na základe získaných poznatkov bol skombinovaný jedinečný materiál šošoviek s pokročilou geometriou a špičkovými povrchovými vrstvami. Ich kúpa sa vám vráti už po krátkom používaní vo vyššej produktivite a zároveň menšej únave.
Gunnar Gaming Collection MLG Phantom sú ľahké, univerzálne hráčske okuliare vyznačujúce sa druhou najväčšou šošovkou v sérii eSport. Obrúčky zo zliatiny hliníka a horčíka sú pevné a prostredníctvom ľahkej kovovej zliatiny vytvárajú optimálnu optickú stabilitu. Vďaka nastaviteľným silikónovým nosovým opierkam a zakriveným nožičkám perfektne držia na svojom mieste. Zakrivené konce nožičiek sa ergonomicky ohýbajú, a tak sa dokonale prispôsobia vášmu tvaru hlavy. Sú veľmi štíhle, aby rozptyľovali tlak zo slúchadiel a umožňovali pohodlné nosenie okuliarov aj slúchadiel naraz. Vymeniteľné koncovky nožičiek navyše vytvárajú nekonečné možnosti prispôsobenia vzhľadu na mieru práve vášmu vkusu. Ľahká konštrukcia a správne vyváženie zaručujú pohodlie aj pri dlhodobom nosení.
Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
ideálne na hranie PC hiervysoko detailný, ostrejší a čistejší obrazzvýšenie kontrastu pre lepšie obrazové vnímanieantireflexná vrstva redukuje odlesky a obrazový šumzníženie únavy očí aj celkovej únavynavýšenie očnej výdrže
Farebné vyhotovenie:
Šošovky:
jantárová
Obrúčky: onyx

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Herné

Štýl okuliarov

Štýl Moderný

Farba

Farba skiel Jantárová
Kód:  JD610f4
Produktové číslo:  PHA-00101Z

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12