Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GUNNAR Gaming Collection Heroes of The Storm Strike, ónyx fire / yellow

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUNNAR Gaming Collection Heroes of The Storm Strike, ónyx fire / yellow

Okuliare GUNNAR využívajú všetky pokročilé technológie, aby ich používanie zlepšilo užívateľom prácu s počítačom a hráčom dodalo tak potrebnú presnosť. Ich jantárovo zafarbené sklá výrazne navyšujú kontrast, zdôrazňujú detaily a vizuálne vnemy každého, kto pracuje s počítačom. Zároveň minimalizujú nežiadúce lesknutie displeja a tlmia najtvrdšie časti farebného spektra. Vďaka všetkým uvedeným vlastnostiam minimalizujú očnú i celkovú únavu pri sledovaní LCD displejov a zlepšujú reakcie, čo ocenia nielen náruživí počítačoví hráči, ale aj ľudia, ktorí s počítačom musí pracovať na každodennej báze.

Špičková technológia

Hlavným benefitom okuliarov GUNNAR je pokročilá technológia i-AMP, ktorá vznikla vďaka intenzívnemu výskumu ľudského optického systému a jeho interakcie s digitálnymi zariadeniami. Na základe získaných poznatkov bol skombinovaný jedinečný materiál šošoviek s pokročilou geometriou a špičkovými povrchovými vrstvami. Ich obstaranie sa vám vráti už pri krátkom používaní vo vyššej produktivite a zároveň menšej únave.

Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálne hráčske okuliare pre zníženie únavy očí
  • Veľmi ľahká a vyvážená konštrukcia
  • Pokročilá technológia i-AMP
  • Vynikajúca ergonómia
  • Skvelý pomer výkon / cena

Maximálny úľava a komfort

GUNNAR Gaming Collection Heroes of The Storm Strike sú unikátne ľahké, univerzálne hráčske okuliare jedinečného štýlu vyladené do najmenších detailov. Obrúčky z nízkouhlíkovej ocele sú pevné a zaručujú veľmi dlhú životnosť. Vďaka nastaviteľným silikónovým nosovým opierkam a zakriveným nožičkám perfektne držia na svojom mieste. Zakrivené konce nožičiek sa ergonomicky ohýbajú, a tak sa dokonale prispôsobia vášmu tvaru hlavy. Sú veľmi štíhle, aby rozptyľovali tlak zo slúchadiel a umožňovali pohodlné nosenie okuliarov aj slúchadiel naraz. Ľahká konštrukcia a správne vyváženie zaručujú pohodlie aj pri dlhodobom nosení.

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Herné

Štýl okuliarov

Štýl Moderný

Farba

Farba skiel Jantárová
Kód:  JD610m1b
Produktové číslo:  BLI-00127

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18