Obnoviť stránku

GUESS VG467446 black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUESS VG467446 black

Elegantný vzhľad s originálnou ozdobou, zvýraznenú značkou a praktickým usporiadaním - taká je peňaženka obľúbenej značky Guess. Peňaženka je opatrená zipsom a vo vnútri sa skrýva veľa rôznych vychytávok, ktoré vám uľahčia vaše nákupy. Medzi ne patrí veľa priehradiek na kreditnej alebo zákaznícke karty a doklady, priehradky na bankovky a samozrejmosťou je aj priehradka na mince vybavené zipsom. Na zadnej časti peňaženky potom nájdete ďalšie praktickú uzatvárateľnú kapsičku. Dlhé pútko umiestnené na zipse vám pomôže peňaženku rýchlo nájsť v kabelke a zároveň uľahčuje otváranie zipsu.
Guess je jednou z najznámejších módnych značiek vo svete. Založená bola v Kalifornii v roku 1981 bratmi Marciánovými. Hoci boli obaja pôvodom z Francúzska, dokázali premietnuť do štýlu značky francúzsku eleganciu a skombinovať ju s nespútanosťou amerického západu. Guess je zárukou originality a kvality. Ponúka kolekcia dámskeho aj pánskeho oblečenia, doplnky, šperky, kabelky aj parfumy.

Peňaženky Guess vás upútajú svojím jedinečným dizajnom, precíznym spracovaním a praktickosťou. Pre svoju originalitu sa stanú neoddeliteľnou súčasťou vášho šatníka.

Doplňujúce informácie:
Farba:

Čierna
Materiál:
Polyuretán
Rozmery:
20,5 x 10,5 x 3 cm

Kód:  KPHB328c
Produktové číslo:  885935708678
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09