Obnoviť stránku

GUESS SWISABP6346 Black

GUESS SWISABP6346 Black

Výrazná, a zároveň elegantná - taká je dámska peňaženka obľúbenej značky Guess. Vďaka svojmu nezabudnuteľnému vzhľadu sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej kabelky aj vášho šatníka a bude plniť funkciu štýlového doplnku. Okrem toho ponúka dostatok priestoru na uloženie všetkého potrebného a predovšetkým kvalitné vyhotovenie zaručujúce dlhú životnosť. Doprajte si peňaženku, ktorá vašim všedným dňom dodá nádych luxusu!

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné vyhotovenie značky Guess
  • Štýlový a luxusný vzhľad
  • Uzatváranie zipsom
  • Priehradky na kreditné karty a doklady
  • Vyrobená z umelej kože čiernej farby
  • Rozmery 20 × 10 cm

Peňaženka je vyrobená z umelej kože čiernej farby, jej prednú stranu zdobí logo značky Guess. Vnútri sa nachádza niekoľko priehradok na doklady a karty, priehradka na mince uzatvárateľná zipsom a prehľadný priestor na bankovky. Peňaženka tak bez problémov pojme naozaj všetko, čo počas dňa potrebujete a vy tak nebudete musieť robiť kompromisy medzi praktickosťou a dizajnom.

Kód:  KPHB901
Produktové číslo:  SWISABP6346 Black
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01