Obnoviť stránku

GUESS SI493046 brown

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUESS SI493046 brown

Peňaženka GUESS brown plní okrem praktickej funkcie ukladania peňazí a platobných kariet tiež funkciu žiadaného módneho doplnku. Po otvorení zipsového uzáveru je vnútorná časť rozdelená na polovicu vreckom na zips, po stranách sú umiestnené kapsičky na platobné karty a doklady. Zadná strana peňaženky je opatrená takisto vreckom opatrenú zipsom. Peňaženku môžete pohodlne uchopiť za dlhší držadlo, alebo môžete prevliecť držadlom ruku a nosiť peňaženku samostatne, vždy pripravenú na použitie.
Decentné hnedá farba je podkladom pre vzor opakujúce sa po celej ploche peňaženky. Na prednej strane sa nápadne vyníma zlatistý nápis Guess a prepracované ozdobné detaily. Krásna a praktická peňaženka sa okamžite stane vašim nepostrádateľným pomocníkom, vyskúšajte jej skvelé vlastnosti!
Uzavretia:
Zip
Materiál:
PVC
Farba:
Hnedá
Rozmery:
21 x 10 x 2 cm

Kód:  KPHB524
Produktové číslo:  SI493046
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09