Obnoviť stránku

GUESS SC491346 indigo

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUESS SC491346 indigo

Dámska značková peňaženka je praktický a veľmi spoľahlivý pomocník, s ktorým budete neustále v kontakte. Peňaženka je opatrená zipsom a vo vnútri sa skrýva veľa rôznych vychytávok, ktoré vám uľahčia vaše nákupy. Elegantný vzhľad s originálnou ozdobou, zvýraznenú značkou a praktickým usporiadaním, to je peňaženka od značky Guess. Stredne hnedá farba peňaženky je posiata zaujímavou potlačou. Táto farba je praktická, nehrozí jej rýchle ohmataniu alebo predčasné poškodenie opotrebovaním. Buďte štýlová a zaobstarajte si elegantného pomocníka od značky Guess!
Po otvorení peňaženky pomocou kvalitného a skvele fungujúceho zipsu, objavíte ďalšie priehradku na zips, do ktorej môžete bez obáv uložiť drobné mince. Peňaženka je tiež vybavená vreckami na kreditné a zákaznícke karty, prípadne na dokumenty. Jedna z vreciek na zips je uložená z vonkajšej strany peňaženky. Dlhé pútko umiestnené na zipse vám pomôže peňaženku rýchlo nájsť v kabelke a zároveň uľahčuje otváranie zipsu. Moderný vzhľad a ležérny štýl peňaženky ocenia všetky ženy bez rozdielu veku. Peňaženka vás bude spoľahlivo sprevádzať a uľahčovať vám platenie každý deň!
Farba:
Indigo
Zapínanie:
Zips
Materiál peňaženky:
Pvc
Materiál podšívky:
Polyester

Rozmer:
22 x 10,5 x 3 cm

Kód:  KPHB324p
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12