Obnoviť stránku

GRUNDIG TR 1200 bílé

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GRUNDIG TR 1200 bílé

Rádio značky Grundig s klasickým, až retro výzorom ocenia všetci milovníci dizajnu. Kvalitné prevedenie sa postará o výrazný zvukový zážitok rádiového pásma FM. Ladiace koliesko s pomerom 5:1 a automatické doladenie značí, že akýkoľvek užívateľ ľahko a presne naladí požadované vlny. Prístroj sa vyrába v 4 farebných kombinácií, a tak si svoje farby nájde každý.
Dobrú počuteľnosť zaručí reproduktor s Bass Reflexem o výkone 30 W PMPO. Automatický Loudness vylepší dynamiku pri tichom počúvaní. Nechýba ani zvukový výstup pre pripojenie slúchadiel. Okrem rádia prístroj poslúži so vstupom AUX aj ako reproduktorový systém pre prehrávanie pesničiek z vreckového prehrávača, mobilného telefónu a pod
Parametre a špecifikácie:
Zosilňovač:
Hudobný výkon: 7,5 W
Menovitý výkon: 5 W
PMPO: 30 W (s Bass Reflex)
Automatická hlasitosť
Tuner:
Pásmo FM
Automatické doladenie FM (AFC)
Konektory:
Linkový vstup (AUX)
Výstup pre slúchadlá
Rozmery:
24,3 x 13,5 x 16 cm
Hmotnosť:
1,8 kg

Parametre a špecifikácia

Kód:  GA566a
Produktové číslo:  TR 1200 white
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13