Obnoviť stránku

GRUNDIG RRCD 1445 strieborný

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GRUNDIG RRCD 1445 strieborný

Či už pracujete, študujete alebo si chcete len užiť pôžitku z krásnej hudby, skvele k týmto činnostiam poslúži rádiomagnetofón Grundig RRCD 1445 v striebornom prevedení, ktorý sa stane nielen ideálnym spoločníkom na spríjemnenie vašich voľných i pracovných chvíľ, ale vďaka jemnému dizajnu s harmonicky zladenými ovládacími prvky tiež krásnou ozdobou vašej domácnosti.

Vaša hudba vždy pripravená na prehratie

Prenosný prehrávač si hravo poradí so zvukovými CD rovnako ako s formátmi MP3 a WMA, ktorý umožní z flashdiskov prehrať USB port. Zvoliť si môžete z niekoľkých režimov prehrávania, ako je náhodné prehrávanie skladieb, opakovanie jednej skladby či celého albumu. Rádio si naladíte prostredníctvom digitálneho tunera s automatickým ladením, ktorá vám umožní prijímať AM / FM frekvencie, pričom sa o silný signál postará teleskopická anténa. Uložiť možno celkom až 10 staníc, ktoré si obľúbite a budete k nim chcieť mať vždy jednoduchý a rýchly prístup. Nastavenie všetkých funkcií skontrolujete na dobre čitateľnom LCD displeji.

Skvelé hudobné podanie vždy po ruke

O skvelé hudobné podaní všetkých vašich skladieb sa starajú dva reproduktory s celkovým PMPO výkonom 12 W. Pre milovníkov basov je dobrou správou, že magnetofón disponuje funkciou Ultra Bass System, ktorá posilní všetky basové frekvencie. V prípade, že pre vás napájací kábel bude predstavovať príliš veľké obmedzenie, stačí magnetofón naládovať šiestich 1,5V batériami typu C a mať svoju hudbu pri sebe i na cestách.

Parametre a špecifikácie

Prehrávané médiá:   CD, CD-R, CD-RW

Podporované formáty:   MP3, WMA

Vstupy a výstupy:   3,5mm slúchadlový výstup

Možnosti pripojenia:   USB

Dispej: Frekvencia, číslo stopy, doba prehrávania

Napájanie: Sieťové napájanie 230 V, 6 × 1,5 V - batérie typu C

Farebné prevedenie:   Strieborné

Rozmery:   24,5 × 14 × 24,5 cm

Hmotnosť:   1,8 kg

Kód:  GA453b1
Produktové číslo:  RRCD 1445 silver
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19