Obnoviť stránku

GREEN PAN Kyoto 20cm indukce

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GREEN PAN Kyoto 20cm indukce

Jedinečné kvalitný riad novej generácie s nepriľnavým keramickým povrchom Thermolon, ekologicky šetrné, vysoko odolné voči poškriabaniu.Varenie v ňom zodpovedá najvyšším nárokom z hľadiska zdravia.
Panvica sa môže pochváliť ergonomickú, tepelne izolovanú rukoväťou z tvrdeného plastu so spodnou tepelnou ochranou.Vďaka prvotriednemu využitia tepelnej vodivosti a kvalite dna panvice, všimnete výraznú energetickú úsporu.Panva je vhodná na všetky typy platní (indukčné, sklokeramické, el.platničky, plyn, halogén).S panvíc môžete smažiť, dusiť, flambovať, bez toho aby ste panvicu poškodili.
Pri výrobe riadu s povrchom Thermolon sa do ovzdušia uvoľňuje o 60% menej plynov, ktoré ničia ozónovú vrstvu.

Technické parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Nepriľnavý povrch Thermolon Endurance Telo z vysoko kvalitného hliníka s vonkajšou úpravou Thermolon Black Neobsahuje žiadne toxické PTFE a PFOA Pri prehriatí panvice nedochádza k žiadnym toxickým výparom Odolnosť voči vysokým teplotám až do 450 ° C Odolnosť voči mechanickému poškodeniu Jednoduchá údržba a čistenie
Rozmery:
Priemer 20 cm

Kód:  EAY6252b
Produktové číslo:  4895156607915

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07