Obnoviť stránku

GREEN PAN Dubai White 24cm indukce

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GREEN PAN Dubai White 24cm indukce

Jedinečné kvalitný riad novej generácie s nepriľnavým keramickým povrchom Thermolon, ekologicky šetrné, vysoko odolné voči poškriabaniu.Varenie v ňom zodpovedá najvyšším nárokom z hľadiska zdravia.
Vďaka prvotriednemu využitia tepelnej vodivosti a kvalite dna kastróla, všimnete výraznú energetickú úsporu.Telo kastróla sa môže pochváliť vysoko kvalitným hliníkom 3003 (hrúbka 5 mm) s vonkajšou úpravou Thermolon White.Rukoväte a pokrievky sú z kvalitnej nerez ocele. Kastról je vhodný na všetky typy platní (indukčné, sklokeramické, el.platničky, plyn, halogén), vhodné aj pre použitie v rúre.
Pri výrobe riadu s povrchom Thermolon sa do ovzdušia uvoľňuje o 60% menej plynov, ktoré ničia ozónovú vrstvu.

Technické parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Nepriľnavý povrch Thermolon Endurance Telo z vysoko kvalitného hliníka s vonkajšou úpravou Thermolon Black Neobsahuje žiadne toxické PTFE a PFOA Pri prehriatí nedochádza k žiadnym toxickým výparom Odolnosť voči vysokým teplotám až do 450 ° C Odolnosť voči mechanickému poškodeniu Jednoduchá údržba a čistenie
Rozmery:
Priemer 24 cm
Príslušenstvo:
Dodávané bez pokrievky

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks
Kód:  EAY6261c
Produktové číslo:  CW0004439

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04