Obnoviť stránku

GREE GDN20BE-K5EBA1A

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GREE GDN20BE-K5EBA1A

Odvlhčovač vzduchu GREE GDN20BE-K5EBA1A si vždy bude vedieť poradiť s príliš veľkou vlhkosťou v dome aj byte vo väčšine prípadov spôsobujúcou vlhnutie múrov a tvorbu nebezpečných plesní, čo podstatne ovplyvní aj vaše zdravie aj kvalitu bývania. Okrem zbavenia nadmernej vlhkosti ešte ovzdušie zvládne dokonca aj prečistiť. Tento pohyblivý pomocník GREE sa dá dokonale použiť pre všetky priestory s veľkosťou do 30 m2. Súčasne o znamenitom výkone vypovedá odvlhčovacia kapacita 20 l/deň. S kondenzačnou nádobou s kapacitou 2,6 l si vystačíte pri občasnom využití bez potreby vášho zásahu. Ďalšou z kľúčových predností je aj takmer nepočuteľná prevádzka na úrovni 39 dB, takže ho môžete využívať v spálni počas spánku.

Zásadné funkcie odvlhčovača vzduchu GREE GDN20BE-K5EBA1A

  • Odvlhčovač a čistička ovzdušia v jednom
  • Odvlhčovacia kapacita 20 l/deň
  • Zaručený účinok do veľkosti miestnosti 30 m2
  • Objem nádoby na kondenzát 2,6 l
  • Prídavné funkcie odvlhčovača vzduchu GREE: čistenie vzduchu, regulácia výkonu, časovač, Anti-Freeze, displej a automatické vypnutie

Hodnotné funkcie odvlhčovača vzduchu GREE GDN20BE-K5EBA1A

GREE GDN20BE-K5EBA1A je navrhnutý s automatickým časovačom, kde si na základe toho, ako potrebujete nastavíte, kedy presne sa má prístroj spustiť. Výkon máte možnosť stiahnuť na minimum či zvýšiť, a tým regulovať spotrebu elektrickej energie a súčasne hlučnosť. Ak budete zariadenie používať tiež v nevykurovaných priestoroch, príde vám vhod funkcia Anti-Freeze, ktorá chráni odvlhčovač vzduchu proti zamrznutiu. Pri zaplnení nádoby sa tento model bez vášho pričinenia automaticky zastaví. Ďalšou funkciou je prehľadný a perfektne čitateľný zabudovaný displej na nastavenie všetkých dostupných programov.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 20 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 30 m2
Objem nádoby 2,6 l
Maximálna hlučnosť 39 dB
Mobilná aplikácia Bez aplikácie
Hmotnosť 15,5 kg

Funkcie

Funkcie Čistenie vzduchu, Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie
Kód:  GREOD423
Produktové číslo:  GDN20BE-K5EBA1A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04