Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Gravastar Venus, zelený

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gravastar Venus, zelený

Bluetooth reproduktor Gravastar Venus, zelený


S Bluetooth reproduktorom Gravastar Venus posuniete každú párty a počúvanie hudby na vyššiu úroveň. Reproduktor na prvý pohľad zaujme jedinečným vesmírnym dizajnom v zelenej farbe. Atmosféru skvele dokresľuje RGB svetlo so šiestimi farebnými odtieňmi. O silný a čistý zvuk sa postará širokopásmový reproduktor a nízka hmotnosť umožní použitie reproduktora doma aj na cestách. Navyše vďaka precíznemu spracovaniu a vodoodolnému dizajnu je možné reproduktor na Bluetooth Gravastar Venus bez problémov využiť napríklad v kúpeľni, či pri bazéne.

Gravastar Venus

Svetelné efekty so šiestimi farbami

Bluetooth reproduktor Gravastar Venus je vybavený RGB svetlom so šiestimi odtieňmi, ktoré spoľahlivo odštartujú každú party. Vybrať si môžete z ružovej, modrej, tmavo zelenej, mätovo zelenej a fialovej. Bluetooth reproduktory Gravastar Venus je možné prepojiť prostredníctvom technológie TWS Bluetooth V5.0, čím získate ešte silnejší zvuk v stereo podaní.

Gravastar Venus

Vodoodolný reproduktor Gravastar Venus

Pri počúvaní hudby s Bluetooth reproduktorom Gravastar Venus oceníte precízne spracovanie s vodoodolným vyhotovením, ktoré umožňuje jeho bezproblémové použitie v kúpeľni aj na párty pri bazéne. Kvalitná dobíjacia li-ion batéria s kapacitou 1 500 mAh umožňuje až 10 hodín prehrávania na jedno nabitie. Po 30 minútach nečinnosti sa navyše Bluetooth reprák Gravastar Venus automaticky vypne, takže nedochádza k zbytočnému vybíjaniu batérie.

Gravastar Venus

Jedinečné spracovanie

Prenosný Bluetooth reproduktor Gravastar Venus poteší špeciálnym Sci-fi dizajnom. Konštrukcia reproduktora z kvalitnej zinkovej zliatiny v tvare gule zabezpečí správny rozptyl zvuku v priestore. Vďaka nízkej hmotnosti iba 450 gramov je navyše manipulácia s Bluetooth reproduktorom Gravastar Venus maximálne pohodlná a bez problémov sa dá použiť doma aj na cestách.

Gravastar Venus

Gravastar Venus má kvalitný reproduktor

Vďaka širokopásmovému reproduktoru s veľkosťou 1,75“ vám reproduktor Bluetooth Gravastar Venus sprostredkuje čistý a silný zvuk v špičkovej kvalite. Pohyblivá membrána reproduktora produkuje zvukové vlny, ktoré dokonale pohltia každého milovníka hudby.

Gravastar Venus

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora Gravastar Venus, zelený

  • Kvalitná konštrukcia zo zliatiny zinku
  • Kvalitný reproduktor pre silný a čistý zvuk
  • Technológia Bluetooth na bezdrôtové pripojenie
  • Jedinečný Sci-fi dizajn v zelenej farbe
  • Možnosť prepojenia dvoch reproduktorov pre zvuk v stereo kvalite
  • Batéria vydrží až 10 hodín
  • Precízne spracovanie s vodoodolným dizajnom
  • Automatické vypnutie po 30 minútach nečinnosti

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Zelená

Typ sústavy

Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie Bluetooth

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.0

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S USB napájaním

Batéria

Maximálna výdrž batérie 10 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, Bezdrôtové nabíjanie

Určenie

Určenie K mobilu
Kód:  GRAVb05d
Produktové číslo:  GRAVASTAR G2_GRN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07