Obnoviť stránku

Granit 35PLT GBBS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Granit 35PLT GBBS

Získajte kvalitné nádoby od českého výrobcu! V tejto veľkej panvici si môžete ľahko pripraviť kompletné jedlo pre celú rodinu. Nádoba je vyrobená z liateho hliníka pokrytého žulou. Povrch je nelepivý , čo umožňuje kompletne variť bez použitia tuku, a preto je výrazne zdravší. Okrem toho sa sporák otvára oveľa rýchlejšie v porovnaní s inými typmi riadu, čo vám ušetrí zbytočné náklady na energiu.

Kľúčové vlastnosti

  • kvalitné spracovanie
  • nelepivý povrch
  • rýchle teplo, rovnomerné rozloženie tepla
  • kompletne vyrobené v Českej republike

Český výrobok

Granitový riad je vyrábaný výhradne v Českej republike, od ručného odlievania hliníkových telies až po konečné spracovanie neadherentných povrchov. Český pôvod tovarov je určite zárukou vyššej kvality a navyše nákupom od miestnych výrobcov znižujete ekologickú stopu a podporujete trvalo udržateľný rozvoj našej planéty.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál pekáča Hliník
Kód:  GRANAD07
Produktové číslo:  TA35P

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01