Obnoviť stránku

Granit 281LN GBBN

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Granit 281LN GBBN

Polievkový hrniec Granit má objem 6 litrov a je preto vhodný aj pre väčšie rodiny. Telo nádoby je vyrobené z liateho hliníka a povrch nádoby je granitový. Granit je nepriľnavý, čo znamená, že všetky pokrmy, ktoré pripravujete, dokážete bez problémov z dna hrnca umyť. Už sa nemusíte báť pripálených pokrmov, hrniec zo špeciálneho materiálu bude vašou praktickým pomocníkom pri príprave omáčok, polievok i ďalších jedál. Kúpte si kvalitný hrniec, ktorý vám pomôže variť zdravo a chutne! 

vlastnosti hrnca

  • indukčné hrniec je určený na prípravu polievok a omáčok
  • objem hrnca je 6 l
  • priemer hrnca je 28 cm
  • výška hrnca je 13 cm
  • telo nádoby je vyrobené z liateho hliníka
  • povrch nádoby je granitový a nepriľnavý
  • pomáha variť zdravé jedlá bez tuku

Kvalitné pomôcky v kuchyni - základ dobrého pokrmu

Pre varenie zdravých pokrmov potrebujte nielen čerstvé a zdravé suroviny, ale aj kvalitné a nezávadné kuchynské pomôcky, ktoré vám prácu uľahčia. Hrnce sú základom, bez ktorého sa pri varení v kuchyni nezaobídete. Granitový hrniec má nepriľnavý povrch a jeho umývanie je veľmi jednoduché. Extrémne odolný povrch je ideálny pre zdravé varenie bez tuku a pochutnať na pokrmoch z tohto hrnca si môžu bez obáv aj alergici. Doprajte si hrniec, s ktorým vás bude varenie baviť! 

Parametre a špecifikácia

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Vhodné do rúry

Varná doska

Varná doska Indukčná

Priemer nádoby

Priemer nádoby 28 cm

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks
Kód:  GRANAD13
Produktové číslo:  iTA281

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07