Obnoviť stránku

Leadtek WinFast A7300GT TDH

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leadtek WinFast A7300GT TDH

Výkonná a spoľahlivá grafická karta založená na grafickom procesore nVidia GeForce 7300 GT a rozhranie AGP 8x.Je vybavená 256 MB pamäťou typu DDR2, ktorá pracuje na 128-bitovej zbernici.Grafická karta ponúka digitálny výstup v podobe DVI-I a klasické VGA D-Sub rozhrania, pre pripojenie CRT monitora.Navyše je tu možnosť zapojiť do karty dva monitory a pomocou technológie nVidia nView obraz naklonovat, či rozšíriť plochu na oba monitory.V prípade zobrazenia obrazu na televíziu možno využiť TV výstupu.Pre hráčov počítačových hier je pripravená plná podpora herných technológií Microsoft DirectX 9.0c a OpenGL 2.0.Nechýba ani podpora Shader model vo verzii 3.0.
O chladenie sa stará aktívny ventilátor, ktorý je veľmi tichý a dosahuje maximálny hluku menej ako 30 dB.Karta tiež podporuje operačný systém Microsoft Windows Vista.
Parametre a špecifikácie:
Čip: nVidia GeForce 7300 GT
Pamäť:
256 MB DDR2
128-bitová zbernica

Rozhranie:

AGP 8x
Výstupy:
15-pinový VGA D-Sub
DVI-I
TV výstup
Podporované štandardy:
Podpora Shader Model 3.0
Podpora OpenGL 2.0 a Microsoft DirectX 9.0c
nVidia CineFX 4.0 Engine
Kód:  ET064
Produktové číslo:  A7300GT-TD256
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12