Obnoviť stránku

GRACE COLE Darčeková mini sada do sprchy - Vanilka & Mandle, 2 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GRACE COLE Darčeková mini sada do sprchy - Vanilka & Mandle, 2 ks

Urobte radosť svojim blízkym darčekovou kozmetickou súpravou do sprchy GRACE COLE Vanilka & Mandle. V balení nájdete dva produkty: malé balenie telového mlieka a sprchového gélu s opojnou vôňou prepájajúcou sladké tóny vanilky a mandlí s ovocnými tónmi malín, broskýň a jabĺk. Vďaka svojej veľkosti je súprava vhodná ako drobný darček. Na darčekovej škatuľke je stužka, pomocou ktorej môžete súpravu zavesiť napríklad na vianočný stromček. Veľkosť produktov je vhodná aj na cesty, zmestia sa do každej tašky, či kabelky. Produkty britskej značky GRACE COLE sa vďaka svojmu elegantnému dizajnu budú vynímať v každej kúpeľni.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy GRACE COLE Vanilka & Mandle

  • Darčeková súprava GRACE COLE Vanilka & Mandle obsahuje dva produkty
  • V balení nájdete telové mlieko a sprchový gél
  • Produkty sú previazané vôňou vanilky, mandlí, malín, jabĺk a broskýň
  • Výrobky britskej značky GRACE COLE majú elegantný dizajn

Zloženie

Body Wash: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerín, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Parfum (Fragrance), Chlorphenesin, DMDM Hydantoín, Disodium EDTA, Citric Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1). Body Lotion: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerín, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Palmitic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol, Stearic Acid, Parfum (Fragrance), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5).

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Sprchový gél, Telové mlieko
Kód:  KSDS1789
Produktové číslo:  5055443679257

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06