Obnoviť stránku

GPO Cassette Walkman Bluetooth

3,8 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
64,90 €

GPO Cassette Walkman Bluetooth


Retro walkman s bezdrôtovými slúchadlami pre milovníkov kaziet

Walkmany ešte úplne nevymizli, a aj vy sa tak môžete vrátiť v čase o niekoľko desiatok rokov späť. Kazetový prehrávač GPO Cassette Walkman Bluetooth v retro dizajne s kvalitnou kazetovou mechanikou je vybavený celým radom funkcií nielen na prehrávanie, ale aj záznam. S týmto ikonickým doplnkom 80. a 90. rokov získate opäť nástroj, ako prehrávať kazety.  Okrem počúvania s bezdrôtovými slúchadlami môžete na reprodukciu využívať aj vstavaný 0,5 W reproduktor. Nahrávanie zase obstará integrovaný mikrofón a nechýba ani funkcia automatického zastavenia. Vďaka kompaktným rozmerom je skvelým parťákom na cesty.


Kľúčové vlastnosti kazetového prehrávača GPO Cassette Walkman Bluetooth

  • GPO Cassette Walkman Bluetooth obsahuje bezdrôtové bluetooth slúchadlá
  • Slúchadlá majú dobíjaciu batériu a dĺžka prehrávania pri plnom nabití je až 20 hodín
  • 5 funkčných tlačidiel: prehrávať, vpred, späť, zastaviť, nahrávať
  • Vstavaný reproduktor
  • Automatický stop
  • GPO Cassette Walkman Bluetooth má vstavaný mikrofón

GPO Cassette Walkman Bluetooth sa ľahko používa

Prístroj sa jednoducho ovláda pomocou piatich funkčných tlačidiel. Napájanie zaisťuje dvojica AA batérií, ktoré nie sú súčasťou, avšak v balení nájdete bezdrôtové bluetooth slúchadlá s výdržou až 20 hodín. Iste oceníte praktickú klipsu na pripevnenie walkmanu napr. za opasok.







Kód:  GPOw02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GPO100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11