Obnoviť stránku

GP Eco E411 + 4× AA ReCyko 2000

4,1 23 hodnotení
17,90 €

GP Eco E411 + 4× AA ReCyko 2000

Nabíjačka GP Eco E411 + 4× nabíjacie batérie AA ReCyko 2000

Batérie neodmysliteľne patria do každej domácnosti ako pre nás už samozrejmý zdroj energie. Čo ale s tým, ak nechcete neustále dokupovať a vyhadzovať jednorazové batérie ako na bežiacom páse? Voľba je pomerne jednoduchá - zvoľte nabíjačku GP Eco E411 a k nej 4 ks nabíjacích batérií AA ReCyko 2000, ktoré sú súčasťou tohto setu. Nielenže budete mať neustále po ruke spoľahlivý zdroj energie, ale aj tak budete šetriť životné prostredie. Nabíjačka GP Eco E411 má vo výbave inteligentné bezpečnostné aj technické funkcie. Dokáže nabíjať dva alebo štyri AA alebo AAA články naraz vďaka dvom nabíjacím kanálom. Nabíjačka Eco E411 je konštruovaná na nabíjanie článkov s označením NiMH. Na napájanie využijete u nabíjačky USB kábel 5 V/1 A a priložené batérie AA ReCyko 2000 nabijete do plna približne za 8 hodín.


Kľúčové vlastnosti nabíjačky GP Eco E411 + 4× nabíjacie batérie AA ReCyko 2000

  • Inteligentná nabíjačka GP novej generácie
  • Vhodná na každodenné použitie ako doma, tak aj na cestách
  • S GP Eco E411 môžete nabíjať párny počet článkov vďaka dvom nabíjacím kanálom
  • Kompatibilný s batériami veľkosti AA alebo AAA s označením typu NiMH
  • Nabíjačka je vybavená ochranou proti prebíjaniu a tiež detekciou alkalických alebo poškodených batérií
  • O aktuálnom stave vás informujú dve LED diódy
  • Vďaka kompaktným rozmerom nabíjačky Eco E411 si ju budete môcť vziať aj na cesty
  • Interval nabitia do plnej kapacity článku trvá okolo 8 hodín, s ohľadom na typ nabíjanej batérie
  • Súčasťou tohto balenia sú 4 ks AA ReCyko 2000
  • Vysoká kapacita priložených nabíjacích batérií 2 000 mAh
  • Dodávajú sa už prednabité s možnosťou okamžitého použitia
  • Batérie vyrobené z recyklovaných materiálov a ďalej recyklovateľné
  • Navyše je tiež papierový obal setu nabíjačky a batérií plne ekologický
  • Balenie zahŕňa: nabíjačku Eco E411, 4× nabíjaciu batériu GP ReCyko 2000 AA a micro USB 5 V/1 A kábel na napájanie
  • Záručná doba je 2 roky


S nabíjačkami GP Eco a batériami ReCyko šetríte prírodu aj svoju peňaženku

Nový rad GP Eco nabíjačiek a batérií pod názvom ReCyko v sebe spája zdanlivo nezlučiteľné vlastnosti - mať kedykoľvek na dosah neustále nabité batérie, zároveň šetriť peniaze a napriek tomu znížiť uhlíkovú stopu, ktorá po použití bežných batérií zostáva. Nabíjačka Eco E411 a k nej priložené batérie GP ReCyko 2000 AA 4 ks všetky tieto požiadavky spĺňajú. Sú vhodné ako na všedné domáce použitie, tak aj do prevádzky profesionálnych zariadení. Rad ReCyko sa pýši ešte väčšou výkonnosťou a zároveň ekologickou šetrnosťou. V kombinácii s inteligentnými GP nabíjačkami tak dosiahnete úplne iný rozmer spotreby energie a jej dobíjania, ako ste doteraz boli zvyknutí.


GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

Nabíjačka GP Eco E411 + 4× AA ReCyko 2000 + USB

V tomto výhodnom balení dostanete nielen plne inteligentnú nabíjačku GP Eco E411, ale aj 4 ks ekologických a zároveň výkonných batérií AA ReCyko 2000 a k tomu USB napájací kábel 5 V/1 A na všestranné využitie, nech ste kdekoľvek.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

Rýchle nabíjanie batérií

Základom inteligentnej nabíjačky GP Eco E411 je dozaista rýchle a zároveň bezpečné nabitie. Za menej ako 8 hodín dosiahnete, vďaka tomuto nabíjaciemu zariadeniu, maximálnu kapacitu článkov a to aj v prípade ich úplného vybitia.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

Automatické ukončenie nabíjacieho procesu

Ak dáte svoje batérie nabíjať, môžete na ne v tú chvíľu prestať myslieť. Inteligentná nabíjačka GP Eco E411 s automatizovanou elektronikou vám dá vedieť dvomi LED indikátormi o všetkom dianí pri nabíjacom procese a navyše si ho samostatne plne koriguje. Nabíjačka GP Eco E411 automaticky prejde do len udržiavacej fázy, keď rozpozná, že sú články plne nabité. Vám tak odpadnú všetky starosti o zbytočné prebíjanie batérií a tie si udržia svoju maximálnu kapacitu po dlhé roky.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

Inteligentné nabíjanie s GP Eco E411

V nabíjačke GP Eco E411 môžete dobíjať batérie s chemickým zložením s označením NiMH (nikel-metal-hydridové články). Iné batérie, napr. nenabíjacie alkalické, poškodené alebo tiež čiastočne nabité dokáže nabíjačka rozpoznať. Samostatne potom určí rýchlosť a spôsob nabíjania podľa detegovaných hodnôt. Ak omylom vložíte do nabíjačky nevhodnú batériu, GP Eco E411 nabíjanie ani nespustí a teda eliminuje všetky riziká. Ďalšou inteligentnou funkciou je teplotná ochrana. To znamená, že pri rozpoznaní nadmerného zahrievania GP Eco E411 utlmí alebo úplne preruší nabíjanie a vaše batérie tak zostanú v bezpečí.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

Múdra, ľahká - prenosná

So svojimi kompaktnými rozmermi 7,8 × 6,8 cm, hrúbkou 2,5 cm a ľahkou váhou 20 g sa vám nabíjačka GP Eco E411 pohodlne zmestí do vrecka, kde môžete svoje batérie dobíjať pomocou napr. powerbanky vďaka USB káblu, ktorým je nabíjačka vybavená. Ďalej môžete na nabíjanie využiť napr. autoadaptér či USB port vo svojom notebooku alebo klasické nabíjanie priamo zo siete, či už ste kdekoľvek.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

Nabíjačka GP a batérie ReCyko šetria našu planétu

V dnešnom svete je pojem ekológia veľmi dôležitý a tomu sa podriaďujú tiež nabíjačky GP a nabíjacie batérie ReCyko. Priložené batérie ReCyko 2000 AA 4 ks sú minimálne z 10 % vyrobené z recyklovaných zdrojov, čo je zatiaľ najväčší podiel na trhu. Navyše je z viac ako 94 % batérie materiál znovu recyklovateľný. A čo sa týka krabičky, v ktorej sa set batérií a inteligentnej nabíjačky GP Eco E411 dodáva, tá je oproti iným výrobcom celá len z papiera, pretože každý detail sa počíta.


Set nabíjačky GP Eco E411 + 4× GP ReCyko 2000 AA

Pri zaobstaraní GP Eco E411 v tomto sete dostanete v balení tiež 4 ks nabíjacích batérií GP ReCyko 2000 AA. Kapacita priložených batérií činí 2 000 mAh. Dodávajú sa už prednabité, takže ich budete môcť okamžite používať bez zdržiavania sa prvým nabíjaním. Články sú prevádzky schopné pri teplotách -20 °C až +50 °C, tiež boli vyrobené z recyklovaných materiálov a navyše sú ďalej recyklovateľné.


Pohodlné nabíjanie bez starostí s inteligentnou USB nabíjačkou GP Eco E411

S touto novou ekologickou generáciou nabíjačiek GP Eco a nabíjacích batérií GP ReCyko využijete pri každodennej spotrebe energie tú najmodernejšiu bežne dostupnú výrobnú technológiu na trhu. Kompaktná veľkosť nabíjačky, bezstarostné nabíjanie vďaka systému automatickej detekcie alebo napájanie prostredníctvom všade rozšíreného a dostupného USB portu, to všetko robí z GP Eco E411 ideálneho kandidáta na pomocníka do domácnosti pre vaše spotrebiče a zariadeniaNabíjanie batérií radu ReCyko tak bude s nabíjačkou GP Eco úplná hračka kdekoľvek a kedykoľvek.

Minimálna uhlíková stopa u produktov GP

Ak vám záleží na životnom prostredí, ale zároveň si neprajete upustiť od kvality, volíte pri výbere nabíjačky GP Eco E411 a batérií z radu GP ReCyko absolútne správne. Nabíjačka nielenže šetrí životnosť batérií a tým minimalizuje ekologickú záťaž, nabíjacie batérie GP ReCyko sú navyše vyrobené tak, aby boli šetrné k životnému prostrediu, pretože sú na ich výrobu využívané už recyklované materiály. A navyše je následne tiež plne recyklovateľná väčšina materiálov, z ktorých sú GP ReCyko 2000 AA vyrobené. Dochádza tak k úplnému zužitkovaniu celého balenia týchto nabíjacích batérií a nabíjačky, pretože tiež obal je len a len papierovýAk vám budúcnosť našej planéty leží na srdci, nechcete tvoriť zbytočný odpad, ale využívať recyklované a recyklovateľné zdroje, set nabíjačky GP Eco E411 a k nej 4 ks GP ReCyko 2000 AA je ideálnou voľbou práve pre vás.



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Chorvátsko, Slovinsko

Určenie

Na batérie Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA)
Pre typ batérie NiMH

Vlastnosti

Počet slotov na nabíjanie 4
Maximálny nabíjací prúd na šachtu 300 mA
Doba nabíjania 8 h
Ochrana Prepäťová ochrana, Podpäťová ochrana, Ochrana proti skratu, Detekcia chybných batérií, Detekcia polarity
Funkcie Indikácia nabíjania, Inteligentné nabíjanie

Balenie

Obsah balenia S priloženými akumulátormi
Kapacita pribalených akumulátorov 2 000 mAh
Počet pribalených akumulátorov 4 ks

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,8 cm
Výška 6,8 cm
Hĺbka 2,5 cm
Hmotnosť 20 g
Kód:  HM011r10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1604841110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07