Obnoviť stránku

Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" SMART LED RGBIC

4,6 131 hodnotení
151,90 €

Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" SMART LED RGBIC

Užite si sledovanie filmov, hranie alebo počúvanie hudby ešte viac vďaka dynamickému inteligentnému osvetleniu Govee DeramView T2. Toto LED svetlo ponúka viac ako 16 miliónov farieb a viac ako 99 rôznych efektov, z toho 4 sú dedikované na synchronizáciu s hudbou. Smart technológia ColorMatch sníma obrazovku pomocou duálnej kamery a automaticky nastavuje osvetlenie. LAD pásik Govee DreamView T2 je možné ovládať hlasom cez Amazon Alexa, Siri alebo Google Assistant, cez aplikáciu alebo Control Box. Farebné podsvietenie opticky zväčšuje obraz a taktiež šetrí vaše oči.

Kľúčové vlastnosti LED pásika Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

  • ColorMatch technológia – inteligentná duálna kamera sníma obrazovku a automaticky prispôsobí osvetlenie za TV alebo monitorom
  • Inovatívny dizajn kamery s dvoma šošovkami zachytí farby až o 40 % lepšie
  • Smart LED osvetlenie s ovládaním cez aplikáciu Govee Home pre iOS a Android
  • Ovládanie hlasom – Siri, Google Assistant, Alexa
  • Svetlo Govee má 16 miliónov farieb a viac ako 99 režimov svetelných efektov
  • 4 hudobné režimy pre synchronizáciu svetiel s hudbou
  • Možnosť rozdeliť na viac farebných sekcií
  • Inštalácia na zadnú stranu TV
  • Inteligentné osvetlenie kompatibilné s uhlopriečkami 55 – 65 palcov
  • Vysoký výkon – 60 LED diód na meter
  • Svetelný tok 320 lm/m – celkovo 1 088 lúmenov
  • Pripojenie cez Bluetooth + WiFi 2,4
  • Dĺžka pásikov 3,4 m
  • Životnosť 50 000 hodín
  • Obsah balenia: 1× LED pásik, 1× adaptér, 1× ovládacia jednotka, 1× kamera, 3M pásky na inštaláciu a kalibračné nálepky
LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Optimálne podsvietenie s pomocou technológie ColorMatch

LED osvetlenie Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" disponuje duálnou kamerou, ktorá na základe farebnej analýzy, spočívajúcej v rozpoznaní a zachytení farieb, automaticky vyhodnotí a nastaví optimálne podsvietenie TV alebo monitora. Vďaka tomu si užijete synchronizáciu farieb bez oneskorenia, a to bez toho, aby ste potrebovali HDMI kábel. Takto je možné spárovať až 5 zariadení Govee.

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Inovatívna duálna kamera

Smart LED pásik Govee DreamView T2 má kameru s dvoma šošovkami, ktoré lepšie zachytia obsah a umožnia lepšiu synchronizáciu farieb. Kameru ľahko nainštalujete na hornú časť obrazovky televízie, a to vrátane rámu nových ultratenkých TV.

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Svetlo Govee DreamView T2 má inteligentný režim pre hranie hier alebo sledovanie TV

V aplikácii Govee Home je možné aktivovať inteligentný režim videa, ktorý zahŕňa režimy pre hranie hier i sledovanie filmov. Povzneste zážitky z vašich dobrodružstiev na vyššiu úroveň pomocou dynamického osvetlenia.

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Jednoduchá synchronizácia až 5 Govee osvetlení

V aplikácii Govee Home na vás čaká viac ako 99 scénických a dynamických režimov na každú príležitosť. Farebnú kombináciu si môžete ľahko upraviť podľa vašich preferencií. Osvetlenie Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" disponuje zabudovaným mikrofónom umožňujúcim hladkú synchronizáciu s prehrávanou hudbou alebo atmosférickými zvukmi z vašej TV/PC počas sledovania filmov či hrania hier.

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Intuitívne ovládanie cez aplikáciu Govee Home

Vďaka technológii RGBIC si môžete užiť funkciu segmentového ovládania farieb. Jednoducho si tak prispôsobíte farby jednotlivých sekcií pásika Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" podľa vašich predstáv. Farbu aj intenzitu svetla nastavíte v aplikácii Govee Home. V nej nájdete aj ďalšie funkcie ako DIY farby, časovač, režim videa, synchronizáciu s hudbou a režimom scény.

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Jednoduchá inštalácia a široká kompatibilita

LED pásiky Govee sa inštalujú na zadnú stranu vašej televízie s uhlopriečkou 55 až 65 palcov. Pásiky je možné rozdeliť na viac farebných častí a rôzne kombinovať farebné vyhotovenie. Sledovanie filmov, hranie hier alebo počúvanie hudby bude s osvetlením Govee dynamickejšie a zábavnejšie. V balení sú 4 prepojené pásiky pre inštaláciu na TV alebo monitor.

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Ovládajte LED pásik Govee hlasom

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" je kompatibilný s asistentmi Alexa, Google Assistant a Siri. V kamere zabudovaný WiFi modul prepája zariadenie s ovládacím boxom, vďaka čomu ľahko svetlo Govee DreamView zapnete/vypnete, upravíte farby alebo úroveň jasu z pohodlia vašej sedačky pomocou hlasových povelov. Osvetlenie je možné ovládať pomocou ovládacej jednotky Control Box alebo cez aplikáciu v smartfóne a tablete.

Parametre a špecifikácia

Typ a určenie

Typ svetla LED panel, Dekoračné
Určenie Vnútorné

Zdroj svetla

Zdroj svetla Integrovaný LED

Napätie a príkon

Vstupné napätie 12 V
Príkon 36 W

Napájanie

Napájanie Do siete
Dĺžka prívodu 1,2 m

Energetický štítok

Životnosť 180 000 000 h

Dĺžka

Dĺžka 340 cm
Veľkosť kompatibilnej uhlopriečky 65 "

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  Govee22_25
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  H605C311
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19