Obnoviť stránku

GoSAT GS7010HDi

4,4 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GoSAT GS7010HDi

Nechajte sa opantať lákavou obstarávacou cenou, používateľskou prívetivosťou aj najnovšou certifikáciou Skylink Ready. Satelitný prijímač je navyše dizajnovo naozaj vydarených tvarov. Zabudovaná čítačka kariet Irdeto si poradí aj s novými kartami ICE operátorov Skylink a Freesat. Prijímač automaticky vyhľadá frekvencie a pri zmenách v príjme programov vás upozorní 2 spôsobmi. Každodenné používanie prístroja značne uľahčí menu v slovenskom jazyku a intuitívne poskladané ponuky. Funkcia skenovania FastScan a Skylink aktualizácia udrží programovú ponuku v skvelej forme aj pri drobných zmenách.

Kľúčové vlastnosti

  • USB na prehrávanie a nahrávanie
  • Prehľadná ponuka v českom aj slovenskom jazyku
  • Certifikácia podľa poslednej špecifikácie Skylink Ready
  • Po pripojení na internet sprístupní RSS správy
  • HDMI aj analógový výstup pre staršie TV
  • Podporuje funkciu HDMI CEC (zapnutie s TV ...)
  • Rodičovský zámok

Moderné vymoženosti

Príjem satelitného vysielania lákavo dopĺňa sortiment moderných funkcií. Nie ste doma a dávajú obľúbený program? Pripojte flashdisk alebo pevný disk a nahrajte si vysielanie na neskoršie prezretie. Cez USB port vie tiež prehrávať vaše vlastné video, hudbu alebo zobraziť zhotovené fotografie. Po pripojení na internet cez router (skrze LAN) sa vám sprístupnia OTT funkcie, ako RSS správy, počasie a iné. Rozšírené možnosti rodičovského zámku vám umožnia široké nastavenie podľa vašich potrieb. Ochráňte vašich malých nezbedníkov pred nevhodným obsahom. Súčasťou prijímača je diaľkový ovládač, ktorý sa pýši prehľadným usporiadaním jednotlivých tlačidiel.

Parametre a špecifikácia

Tuner

Tuner DVB-S2, DVB-S

Dekódovanie

Funkcie

Maximálne rozlíšenie Full HD
Záznam na Externý disk, flash disk
Funkcie FastScan, internet, Unicable, EPG

Multimédiá

Multimédia Video, Foto, Hudba

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy HDMI, S/PDIF koaxiálny, LAN, USB

Operačný systém

Operačný systém Vlastný
Kód:  SAT082s
Produktové číslo:  U109

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13