Obnoviť stránku

Gorenje WHT941A2XBG

Príslušenstvo k tovaru

Gorenje WHT941A2XBG

Komínová digestor Gorenje WHT941A2XBG je skvelým pomocníkom v kuchyni, ktorý dokonale odsaje zápach, paru a všetky nečistoty vznikajúce počas varenia. Zaisťuje odťah a recirkuláciu vzduchu, je vybavený kovovým tukovým filtrom. Odsávač pár vyniká svojim moderným dizajnom v kombinácii nerezovej ocele a čierneho skla. Na nerezovom povrchu, ktorý je pokrytý špeciálnym filtrom, nezostávajú žiadne odtlačky prstov, povrch je stále lesklý a jeho čistenie je veľmi jednoduché.  
Veľkou prednosťou digestora je unikátna technológia AdaptAir, pomocou ktorej dochádza k účinnému nasatie vzduchu nad celou varnou zónou. Jej princíp je založený na jedinečnej kombinácii hliníkového filtra, špeciálne peny a klapiek, ktoré sa otvárajú podľa sacieho výkonu, čím sa znižuje hlučnosť spotrebiča. 

hlavné prednosti

  • odťah a recirkulácia vzduchu
  • kombinácia nerezovej ocele a čierneho skla
  • lesklý povrch bez odtlačkov
  • unikátna technológia AdaptAir
  • automatický prevádzka ventilátora
  • časovač
  • funkcie osvieženie
  • LED osvetlenie

Špičkové funkcie a vybavenie

Digestor sa môže pochváliť aj senzorom, ktorý dokáže rozpoznať úroveň nečistôt, pár a plynov. Podľa zisteného stavu tak vie odsávač automaticky upraviť rýchlosť ventilátora. K jej vybaveniu patrí aj časovač, pomocou ktorého môžete nastaviť automatické vypnutie po 10, 20 alebo 30 minútach. Nechýba ani funkcia osvieženie, ktorá sa aktivuje každú hodinu a automaticky spustí čistenie vzduchu na päť minút. Vymoženosťou je aj LED osvetlenie, ktoré zabezpečuje výborné osvetlenie varnej dosky a jej okolia a zároveň je aj estetickým prvkom v kuchyni.
Doplňujúce informácie:
Typ motora:
kondenzátorový motor
Priemer odťahu:
15 cm
Rozmery:
89,8 × 5,9 × 45,6 cm
hmotnosť:
21 kg

Kód:  FAV5202m
Produktové číslo:  WHT941A2XGB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03