Obnoviť stránku

Gorenje WHI641E6XGB

Príslušenstvo k tovaru

Gorenje WHI641E6XGB

Veľmi kvalitný komínový odsávač pár udrží vašu kuchyňu čistú a bez nepríjemných pachov z varenia. Maximální výkon odtahu je skvělých 633 m3/h. K dispozícii sú tri stupne rýchlosti a varnú dosku vám osvetlí dve 20W halogénové žiarovky. Odsávač okrem odvodu pár mimo miestnosť ponúka aj recirkuláciu, ktorá za pomoci tukových filtrov premení mastnotu, pary a nežiaduce pach priamo v tele odsávača a späť do miestnosti vypustí už len čistý vzduch. Odsávač pár je vybavený umývateľným hliníkovým filtrom s polyuretánovou penou, ktorý zvyšuje účinnosť spotrebiča a predlžuje životnosť. Všetky nerezové povrchy sú opatrené špeciálnou povrchovou úpravou TouchFree, ktoré zabraňuje tvorbe odtlačkov prstov, vďaka čomu sa ľahko čistí.

kľúčové vlastnosti

  • Komínový odsávač pár
  • Energetická trieda C
  • Efektívny systém odsávania P. AS
  • Umývateľný hliníkový filter s polyuretánovou penou - zachytí až 98% tuku a nečistôt
  • dotykové ovládanie
  • Tri stupňov výkonu
  • Maximální výkon při odtahu 633 m3/h
  • Halogénové osvetlenie 2 × 20 W
  • špeciálna povrchová úprava TouchFree

účinné odsávanie

P. AS je inovatívny systém perimetrického nasávania vzduchu, kedy je vzduch odsávaný smerom od stredu k okrajom odsávača. Tento spôsob nasávania má pozitívny vplyv na spotrebu elektrickej energie, znižuje hlučnosť a tiež sa zvyšuje úspornosť odsávanie vzduchu. Snímač AdaptTech automaticky rozpozná stupeň nečistôt, pár, vlhkosti a plynov v ovzduší. Na základe stupňa znečistenia reguluje otáčky ventilátora, a ak nie je potrebné, úplne ho zastaví. Vy sa tak môžete plne koncentrovať na varenie a nemusíte sa rozptyľovať nastavovaním digestora.

Kód:  GORDG008
Produktové číslo:  474627
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13