Obnoviť stránku

Gorenje WHI641A3XGB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje WHI641A3XGB

Luxusný a moderne vyhotovený komínový digestor Gorenje sa celkom určite stane dominantným prvkom každej kuchyne. Okrem svojho štýlového vzhľadu aj veľmi dobre plní funkciu, pre ktorú bol konštruovaný, teda odsávanie pár či zápachov vznikajúcich pri varení. Navyše je vybavený radom špičkových funkcií, najmä P.A.S. systémom, ktorý zaisťuje efektívnejšie, tichšie a úspornejšie odsávanie. Povrch digestora je vyrobený z kombinácie nerezovej ocele a skla. Všetky nerezové povrchy sú vybavené špeciálnou povrchovou úpravou TouchFree, ktoré zabraňuje tvorbe odtlačkov prstov, vďaka čomu sa ľahko čistí.

Kľúčové vlastnosti

  • Komínový odsávač pár
  • Energetická trieda B
  • Efektívny systém odsávania P.A.S.
  • AdaptTech - automatický prevádzka ventilátora
  • Umývateľný hliníkový filter s polyuretánovou penou - zachytí až 98 % tuku a nečistôt
  • Dotykové ovládanie
  • Časovač
  • Funkcia čistenia vzduchu
  • Deväť stupňov výkonu
  • PowerBoost - odtah až 725 m3/h
  • Maximální výkon při odtahu 419 m3/h
  • LED osvetlenie
  • Ukazovateľ čistoty filtra

Účinné odsávanie

P.A.S. je inovatívny systém perimetrického nasávania vzduchu, kedy je vzduch odsávaný smerom od stredu k okrajom odsávača. Tento spôsob nasávania má pozitívny vplyv na spotrebu elektrickej energie, znižuje hlučnosť a tiež sa zvyšuje úspornosť odsávania vzduchu. Snímač AdaptTech automaticky rozpozná stupeň nečistôt, pár, vlhkosti a plynov v ovzduší. Na základe stupňa znečistenia reguluje otáčky ventilátora, a ak nie je potrebný, úplne ho zastaví. Vy sa tak môžete plne koncentrovať na varenie a nemusíte sa rozptyľovať nastavovaním digestora.

Inteligentné funkcie

Nechýba ani praktické LED osvetlenie vo forme pásu, vďaka ktorému bude varná plocha dokonale osvetlená. Životnosť LED svietidiel je až 30-krát vyššia než u klasických žiaroviek a úspora je viac než desaťnásobná. Samozrejmosťou je funkcia časovača - teda je možné nastaviť, že sa digestor vypne po 10, 20 alebo 30 minútach. Zaujímavosťou je funkcia osvieženie, ktoré sa automaticky aktivuje každú hodinu a automaticky začne osviežovať vzduch po dobu 5 minút. Vaša kuchyňa bude za každej situácie vždy svieža.

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre digestora

Energetická trieda B

Typ

Typ Komínový

Funkcie a výbava

Vlastnosti LED osvetlenie
Počet filtrov 1
Typ filtra Tukový

Vývody

Počet 1
Priemer 15,1 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 15,1 cm

Výkon

Farba

Farba Strieborná

Energetická trieda

Ročná spotreba energie 73,7 kWh/annum

Hlučnosť

Hlučnosť 57 dB
Kód:  GORDG005
Produktové číslo:  474635
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14