Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GORENJE WEI823

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

GORENJE WEI823

Inteligentné a úsporné pranie

Automatická práčka Gorenje WEI823 je vybavená radom moderných technológií a inteligentných funkcií, vďaka ktorým zabezpečí maximálne komfortné, šetrné a úsporné pranie s vynikajúcimi výsledkami. Na výber máte 16 optimalizovaných pracích programov vrátane inteligentnej automatiky, rýchleho pracieho programu alebo šetrného cyklu, ktorý je ideálny pre alergikov. Všetky funkcie ľahko a rýchlo nastavíte pomocou otočného voliča a veľkého dotykového displeja, ktorý vás takisto podrobne informuje o priebehu pracieho cyklu.


Kľúčové vlastnosti práčky Gorenje WEI823

  • Cenovo dostupná práčka s predným plnením
  • Energetická trieda A+++
  • Bubon pojme až 8 kg bielizne
  • Max. počet otáčok odstredenia: 1 200 ot./min.
  • Hlučnosť: 53/72 dB
  • 16 programov a rad prídavných funkcií
  • Bubon WaveActive s vlnovým profilom
  • Jednoduché a prehľadné ovládanie
  • Bočné steny StableTech znižujú vibrácie
  • Invertorový motor s 10-ročnou zárukou
  • Automatický program AutoWash
  • SterilTub samočistiaci program bubna práčky

bubon WaveActive

Bubon WaveActive

Pre zaistenie maximálne šetrného prania je práčka Gorenje WEI823 vybavená unikátnym vlnovým profilom bubna. Špeciálne vlnové 3D rebrá poskytujú vášmu oblečeniu obozretnejšie ošetrenie, takže sa nemusíte báť, že počas prania a odstreďovania dôjde k jeho poškodeniu.

funkcia AutoWash

Funkcia AutoWash

Ak si nie ste istí s výberom pracieho programu, môžete toto rozhodnutie nechať na práčke, ktorá vždy zvolí najlepší prací cyklus bez ohľadu na materiál vloženej bielizne. Výsledkom bude dokonale vypraná a voňavá bielizeň.

Invertorový motor PowerDrive

Invertorový motor PowerDrive

Práčka je vybavená tichým a zároveň veľmi výkonným invertorovým motorom, ktorý zaistí dlhú životnosť spotrebiča, ale aj nízku spotrebu energie.


StableTech

StableTech

Spodné a bočné panely StableTech sa postarajú o vynikajúcu stabilitu a zníženie vibrácií bubna práčky. Vďaka tomu je radikálne redukovaná hladina hluku aj pri najvyšších otáčkach.

SterilTub

SterilTub

Samočistiaci program SterilTub účinne odstráni všetky baktérie vnútri práčky a zabezpečí, že vaša bielizeň bude vždy oplývať príjemnou a sviežou vôňou.

AllergyCARE

AllergyCare

Vďaka využitiu vyššej teploty a dodatočnému oplachovaniu sú z bielizne účinne odstránené zvyšky pracieho prostriedku. Alergény sú vďaka tomu efektívne zničené a citlivá pokožka je tak oveľa lepšie chránená.

jednoduché ovládanie

Jednoduché ovládanie

Vďaka intuitívnemu užívateľskému rozhraniu spustíte prací cyklus v troch rýchlych krokoch. Stačí zapnúť práčku, zvoliť program na otočnom voliči a stlačiť tlačidlo štart. Ďalšie funkcie nastavíte pomocou dotykového displeja.

Rýchly 20 '

Rýchly 20'

Ak potrebujete rýchlo vyprať nové tričko či menej znečistenú bielizeň, inteligentná práčka Gorenje to zvládne za púhych 20 minút.

perové oblečenie

Perové oblečenie

Tento špeciálny prací program umožní šetrné pranie páperových búnd, prikrývok alebo vankúšov z pohodlia vášho domova.

režimy pranie

Režimy prania

Inteligentná technológia zaistí, že sa každý typ látky perie najlepším možným spôsobom za optimálnej kombinácie teploty, množstva vody, doby pracieho cyklu a počtu otáčok.

detský zámok

Detský zámok

V priebehu pracieho procesu zostávajú dvere práčky uzamknuté, aby nedošlo k ich neplánovanému otvoreniu. Ovládací panel je možné zamknúť stlačením kombinácie tlačidiel.



Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 69,5 kg

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 54,5 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Detská poistka
Kód:  GORPR004
Produktové číslo:  729390
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01