Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GORENJE WE62SDS SteamTech

4,4 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE WE62SDS SteamTech

Spredu plnená parná práčka GORENJE WE62SDS má kapacitu bubna na 6 kg bielizne, takže s prehľadom vystačí väčšine domácností. Na výber budete mať hneď zo 16 programov, ktoré vám pomôžu vyprať vašu bielizeň tak, aby bola krásne čistá a hebká na dotyk. Maximálne otáčky parnej práčky GORENJE sa pohybujú na úrovni 1 200 ot./min. Práčku GORENJE WE62SDS nastavíte v 3 jednoduchých krokoch pomocou otočného voliča a všetky informácie o zvolenom programe uvidíte na displeji. Dvierka práčky môžete otvoriť až do 180 stupňov, takže je plnenie bubna aj následné vyberanie bielizne naprostá hračka. Veľkou výhodou práčky GORENJE WE62SDS je veľa užitočných funkcií, ktoré eliminujú alergické reakcie a šetrne sa starajú o vašu bielizeň. Práčke nechýba tiež detská poistka a rýchly 20-minútový program. Pomocou funkcie StopAddGo môžete vložiť alebo odobrať bielizeň aj počas procesu prania.


Kľúčové vlastnosti parnej práčky GORENJE WE62SDS

  • Unikátny WAVEACTIVE bubon sa postará o šetrné zaobchádzanie s vloženou bielizňou
  • Práčka zaistí krásne jemnú a hebkú bielizeň aj bez použitia aviváže
  • Parná práčka má vo svojom repertoári aj automatické programy
  • Kapacita bubna je 6 kg, pričom práčka dokáže generovať až 1 200 ot./min
  • Špeciálny program zbaví vašu bielizeň alergénov
  • Jednoduché ovládanie pomocou 3 jednoduchých krokov
  • Šetrné pranie vďaka AntiAllergy programu
  • Zvýšená stabilita práčky zaistí prevádzku so slabšími vibráciami
  • Krásne voňavá a svieža bielizeň vďaka funkcii SterilTub
  • Dvierka s možnosťou otvorenia až do 180 stupňov
  • Parná technológia zaistí perfektné výsledky
  • Detská poistka
  • Rýchly 20-minútový program
  • StopAddGo slúži na pridanie či odobratie bielizne aj pri zapnutom programe

Unikátny WAVEACTIVE bubon na šetrné zaobchádzanie

Parná práčka GORENJE WE62SDS je vybavená unikátnym WAVEACTIVE bubnom, ktorý vám zaručí citlivé zaobchádzanie s vašou bielizňou. Bubon v kombinácii s vlnovým profilom a špeciálnymi vlnovými 3D rebrami poskytne vašej bielizni jemné a šetrné zaobchádzanie. Výsledkom je dokonale čistá a svieža bielizeň s minimálnym pokrčením.




Krásne jemná a hebká bielizeň bez použitia aviváže

V parnej práčke spredu plnenej GORENJE WE62SDS nie je potrebné používať aviváž. O všetko sa totiž postará ošetrenie parou, ktoré sa spustí na konci vybraného programu. Toto ošetrenie zároveň odstraňuje pachy, baktérie a eliminuje tvorbu záhybov. Vďaka pare bude bielizeň po vytiahnutí z práčky GORENJE WE62SDS krásne jemná na dotyk, do hĺbky vypraná a menej pokrčená.

GORENJE WE62SDS disponuje automatickými parnými programami

Nie ste si istí, aký program máte zvoliť? Nezúfajte. Parná práčka GORENJE WE62SDS vám so všetkým rada pomôže. Stačí jednoducho zvoliť program AutoWash a práčka sama zvolí vhodný cyklus pre vašu bielizeň. Inovatívny program tak zaistí úplný komfort pre vás a vaše odevy.

Parná práčka GORENJE WE62SDS zlikviduje alergény

Parná práčka GORENJE WE62SDS vás ochráni pred nepríjemnými alergénmi. To všetko vďaka intenzívnemu pôsobeniu pary – tá účinne odstráni alergény, ktoré vám môžu vyvolať alergiu. Ide napríklad o prachové roztoče či srsť domáceho maznáčika. Nemusíte sa však obávať o vaše odevy. Para v práčke GORENJE WE62SDS je veľmi šetrná ku všetkým materiálom.

Jednoduché ovládanie pomocou 3 jednoduchých krokov

Jednoduché a rýchle ovládanie práčky je úplným základom, čo zaiste ocení každý používateľ. Parná práčka GORENJE WE62SDS vám ponúka centrálne umiestnený ovládač, pomocou ktorého práčku nastavíte v 3 jednoduchých krokoch. Zapnete práčku, zvolíte si príslušný program a následne stlačíte tlačidlo štartu. Aké jednoduché! Dotykové rozhranie vám ponúka možnosť vybrať si z mnohých funkcií, ktoré parná práčka GORENJE WE62SDS ponúka.

Šetrné pranie s AntiAllergy programom

Trpíte na alergické reakcie z oblečenia? To sa vám už s parnou práčkou GORENJE WE62SDS nestane. Práčka disponuje programom AntiAllergy, ktorý používa vyššie teploty a dodatočné oplachovanie, čím účinne odstraňuje zvyšky pracieho prostriedku na tkaninách. Program vás zbaví všetkých alergénov, ktoré by vám mohli vyvolať nepríjemný pocit na vašej alebo detskej pokožke.

Parná práčka GORENJE WE62SDS má veľkú stabilitu, vďaka čomu tlmí vibrácie

Parná práčka plnená spredu GORENJE WE62SDS je špeciálne skonštruovaná tak, aby sa docielila zvýšená stabilita, čo má za následok výrazné zníženie vibrácií. Vďaka bočným a spodným panelom StableTech sa výrazne znížila hladina hluku, a to dokonca aj pri tých najvyšších otáčkach, ktoré práčka GORENJE WE62SDS ponúka.

Krásne voňavá a svieža bielizeň vďaka funkcii SterilTub

Už žiadne baktérie, ktoré by spôsobovali nepríjemný zápach bielizne! Parná práčka GORENJE WE62SDS je vybavená praktickou funkciou SterilTub. Vďaka tomu bude vaša bielizeň stále krásne voňavá a svieža. Po baktériách tak nezostane ani stopa!



Dvierka práčky s predným plnením GORENJE WE62SDS možno otvoriť až do 180 stupňov

Dvierka parnej práčky s predným plnením GORENJE WE62SDS sú vyrobené z jedného kusa plastu, vďaka čomu vám zaručia úplnú stabilitu. Tieto dvierka zároveň zabraňujú nepríjemnému vŕzganiu či škrípaniu. Veľké dvierka možno otvoriť až do 180 stupňov, vďaka čomu sa bielizeň veľmi ľahko vyťahuje. Dvierka parnej práčky GORENJE WE62SDS sa jednoducho čistia, pretože sú bez viditeľných skrutiek, ktoré by znepríjemňovali následné čistenie.

Bezpečnosť je pri práčke GORENJE WE62SDS na prvom mieste

Určite všetci vieme, ako malé deti lákajú tlačidlá všetkých spotrebičov. A presne preto je parná práčka GORENJE WE62SDS vybavená detským zámkom, ktorý znemožní vašim ratolestiam otvorenie dvierok či stlačenie tlačidiel, ktoré by mohli narušiť chod programu.

Žiadne nepríjemné pípanie

Tóny parnej práčky GORENJE WE62SDS sú lahodnou symfóniou pre vaše uši. Po skončení programu vás práčka upozorní jemným tónom. Práčka GORENJE WE62SDS vám prostredníctvom tónov navyše odovzdáva spätnú väzbu týkajúcu sa funkcií alebo programov, ktoré ste si zvolili.

Rýchly 20-minútový program

Večer sa chystáte na rande, párty či večeru a vaše obľúbené šaty či sako sú práve v koši na bielizeň? Nezúfajte. Parná práčka GORENJE WE62SDS je totiž vybavená rýchlym 20-minutovým programom, ktorý vám rýchlo, ale zároveň účinne vyperie vaše oblečenie, ktoré nutne potrebujete.

StopAddGo na pridanie či odobratie bielizne pri spustenom programe

Zabudli ste do práčky GORENJE WE62SDS vložiť bielizeň, ktorú potrebujete vyprať? Tak využite funkciu StopAddGo, ktorá vám umožní zabudnutú bielizeň vložiť do práčky alebo ju aj odobrať. Táto funkcia jednoducho pranie preruší v počiatočných fázach.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 62,5 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda D
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 43 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu

Farba práčky

Farba Biela

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda D
Doba trvania (program ECO 40-60) 190 min (3,17 h)
Emisie hluku šíreného vzduchom C
Vážená spotreba vody na cyklus 39 l
Kód:  GORPR024
Produktové číslo:  737035
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17