Obnoviť stránku

GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL

Príslušenstvo k tovaru

GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL

Doprajte si viac času s rodinou a priateľmi a menej času pri žehlení a kúpte si túto cenovo zvýhodnenú zostavu práčky WA824 a sušičky DA82IL spoločnosti Gorenje. Veľkou prednosťou spotrebičov sú ich nízke energetické nároky, prítomnosť moderných technológií, jednoduché a intuitívne ovládanie.

Kľúčové vlastnosti práčky Gorenje WA824

  • Cenovo dostupná práčka s predným plnením
  • Energetická trieda A+++
  • Invertorový motor s 15-ročnou zárukou (nutná registrace na stránkách výrobce)
  • 14 programov a množstvo prídavných funkcií
  • Bubon WaveActive s vlnovým profilom
  • Jednoduché a prehľadné ovládanie
  • Technológia DoseAid na optimálnu dávku pracieho prostriedku
  • EcoEye – Spotrebu energie máte vždy pod kontrolou
  • SterilTub samočistiaci program bubna práčky

Práčka s radom moderných vymožeností

Gorenje WA824 sa zaraďuje medzi cenovo dostupné práčky, ktorá je napchatá širokou škálou moderných technológií a bude vašim obľúbeným spoločníkom každého všedného dňa. Optimálne navrhnutých 14 programov s radom prídavných funkcií zaručí úplne skvelé výsledky pri starostlivosti o vašu bielizeň. Práčka spadá do vysoko úspornej energetickej triedy A+++ -10%, teda šetrí aj váš rozpočet. Zariadenie je navyše vďaka svojmu vyhotoveniu a invertorovému motoru veľmi tiché a pri bežnom praní nepresiahne hlučnosť 53 dB. Do bubna WaveActive so špeciálnym vlnovým profilom umiestnite až 8 kg bielizne.

Motor PowerDrive

Aj napriek svojej nízkej cene je práčka Gorenje WA824 vybavená špičkovými technológiami, ktoré maximálne uľahčia a zefektívnia každodenné používanie. Už len prítomnosť invertorového motora s 15-ročnou zárukou sľubuje dlhú životnosť a v kombinácii s panelmi StableTech bude vibrácie a hlučnosť aj pri odstreďovaní na minimálnej úrovni. Veľmi jednoduché a prehľadné je aj ovládanie, kde vďaka centrálnemu voliču, LED indikátoru a displeju je všetko perfektne viditeľné a to zo všetkých uhlov bez ohľadu na okolité svetlo. Samozrejmosťou je tiež detská poistka, ktorá uzamkne ovládací panel a dvierka počas prania. Práčka Gorenje ponúka širokú škálu programov, ktoré sa prispôsobia rôznym typov tkanín. Určite sa vám stalo, že ste si neboli istí voľbou programu. Zvoľte AutoWash a máte po starosti! Práčka si sama podľa náplne nastaví optimálny cyklus a vy si už len počkáte na čistú a voňavú bielizeň.


Kľúčové vlastnosti sušičky Gorenje DA82IL

  • Sušením zbavíte bielizeň nielen vlhkosti, ale tiež ju vyhladíte, takže nemusíte žehliť
  • Vkladať môžete ľubovoľné textílie bez ohľadu na materiál
  • Sušička zbaví vlhkosti nielen bielizeň, ale čiastočne aj vašu domácnosť
  • Vyberať si môžete zo 14 rôznorodých programov
  • Hodiť sa vám bude ako k sušenie odevov, tak i posteľnej bielizne

Sušička Gorenje DA82IL

Sušička bielizne DA82IL od Gorenje disponuje funkciou IonTech  – teda schopnosťou vyhladiť bielizeň cez ionizátor vzduchu. Ten bielizeň vysuší tak, že značne zníži jej pokrčenie, takže ju neskôr nemusíte žehliť. Ďalej obsahuje vlnovitý typ bubna, ktorý zjemňuje vlákna a zaisťuje tak najjemnejšie zaobchádzanie s bielizňou každého druhu. Pri sušičke Gorenje DA82IL si môžete zvoliť z celkom 14 programov. K dispozícii je napríklad program Posteľná bielizeň, Vlna, Košele, Osvieženie parou alebo Mix suché. Ovládanie sušičky Gorenje je veľmi jednoduché. Stačí ju zapnúť, na centrálne umiestnenom ovládači zvoliť jeden z požadovaných programov a stlačiť štart. Technológia TwinAir si poradí aj s tými najväčšími kúskami bielizne. Deky, plachty, posteľná bielizeň, to všetko bude ihneď po vybratí zo sušičky krásne mäkké, rovnomerne vysušené a menej pokrčené.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 65 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 235 kWh/annum

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  GORSET010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03