Obnoviť stránku

GORENJE WA 74 SY2B

4,5 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

GORENJE WA 74 SY2B

Gorenje WA 74 SY2B je spredu plnená, voľne stojaca práčka vhodná do každej domácnosti. Radí sa do energetickej triedy A+++, čo predstavuje ekonomicky šetrné riešenie. Technológia TotalWeightControl navyše automaticky zisťuje množstvo bielizne v práčke, a účinne mu tak prispôsobí množstvo vody. Priestranný bubon, vyrobený s inovatívnou technológiou OptiDrum uspokojí aj väčšie domácnosti. Naraz tak môžete vyprať až 7 kilogramov bielizne. Vďaka širokému dverovému otvoru s priemerom 34 centimetrov možno ľahko prať aj väčšie kusy oblečenia, závesy či deky. V priestrannom bubne sa bielizeň dobre rozloží, pri praní sa príliš nekrčí a nedochádza k jej znehodnoteniu. Na rýchly štart využite inteligentný systém AdaptWash s pamäťou predchádzajúceho nastavenia.
Špičková práčka s prehľadným elektronickým ovládaním ponúka 16 dômyselne navrhnutých programov, ako napríklad režim na bavlnu, ručné pranie a rýchly program. Výhodu predstavujú tiež prídavné funkcie, ktoré vám prací proces uľahčia. Medzi najzaujímavejšie patrí možnosť zvýšenia hladiny vody, pulzné intervalové odstreďovanie s maximálnou rýchlosťou až 1 400 otáčok za minútu, dodatočné plákanie, predpierka a ďalšie. Všetky nastavenia zobrazí predný LCD displej. Bezpečnosť prevádzky stráži detská poistka, plný Aqua stop, odolné výhrevné teleso DuraHeat aj ochrana proti pretečeniu. Pranie tiež môžete komfortne naplánovať dopredu vďaka funkcii odloženého štartu.
Oceníte nízku hlučnosť prevádzky, optimálne rozmery a exkluzívny dizajn spotrebiča v modernom tmavom vyhotovení.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 75,5 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Displej, LED indikátory, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Čierna
Kód:  FAP1310a
Produktové číslo:  WA74SY2B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18