Obnoviť stránku

GORENJE W2A72S3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE W2A72S3

Úzka automatická práčka Gorenje W2A72S3 je vďaka kompaktným rozmerom ideálna do menších domácností, kde nie je miesta nazvyš. Práčka schopná pojať až 7 kg bielizne je vybavená radom moderných technológií a inteligentných funkcií, vďaka ktorým zabezpečí maximálne komfortné, šetrné a úsporné pranie s vynikajúcimi výsledkami. Na výber máte 14 optimalizovaných pracích programov vrátane inteligentnej automatiky, rýchleho pracieho programu alebo šetrného cyklu, ktorý je ideálny pre alergikov. Iste oceníte aj funkcie, ako sú odložený štart, samočistiaci program SterilTube, AutoWash pre automatické rozpoznanie pracieho cyklu, invertovaný motor PowerDrive či nízku hlučnosť.

Kľúčové vlastnosti úzkej automatickej práčky Gorenje W2A72S3

  • Úzka práčka s inteligentnými funkciami a ovládacím panelom
  • Gorenje W2A72S3 s energetickou triedou A+++
  • Bubon pojme až 7 kg bielizne
  • Hlučnosť: 52/71 dB
  • Úzke vyhotovenie vhodné aj do malých kúpeľní
  • Invertorový motor PowerDrive
  • 14 programov vrátane samočistiaceho SterilTube pre maximálnu hygienu
  • Ponúka tiež programy AutoWash či PowerWash

Invertorový motor PowerDrive a funkcie AutoWash

Úzka práčka s predným plnením GORENJE W2A72S3 je vybavená tichým a zároveň veľmi výkonným invertorovým motorom PowerDrive, ktorý zaistí dlhú životnosť spotrebiča, ale aj nízku spotrebu energie. Vhodne ho doplňuje funkcia AutoWash, ktorá vám pomôže, ak si nie ste istí s výberom pracieho programu. Môžete toto rozhodnutie nechať na práčke, ktorá vždy zvolí najlepší prací cyklus bez ohľadu na materiál vloženej bielizne. Výsledkom bude dokonale vypraná a voňavá bielizeň.

Jednoduché ovládanie a program SterilTube

Samočistiaci program SterilTube účinne odstráni všetky baktérie vnútri práčky s predným plnením GORENJE W2A72S3 a zabezpečí, že vaša bielizeň bude vždy oplývať príjemnou a sviežou vôňou. Vďaka intuitívnemu používateľskému rozhraniu spustíte prací cyklus v troch rýchlych krokoch. Stačí zapnúť práčku, zvoliť program na otočnom voliči a stlačiť tlačidlo štart. Ďalšie funkcie nastavíte pomocou dotykového displeja.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 65,5 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 46,5 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  GORPR013
Produktové číslo:  731863
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07