Obnoviť stránku

GORENJE W 6423/S

4,8 27 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

GORENJE W 6423/S

Gorenje W 6423/S
 

Úsporné pranie s nadpriemernou kapacitou

Automatická práčka Gorenje W 6423/S ponúka spojenie moderných technológií, príkladného spracovania a účelného dizajnu v klasickej bielej farbe. Zaujme extrémnou šetrnosťou v energetickej triede A+++ a veľkou kapacitou 6 kg bielizne, čo z nej robí perfektného pomocníka do početnejších domácností s veľmi častým praním. Navyše vďaka slim vyhotoveniu šetrí miesto a hodí sa aj do menších kúpeľní.


Dokonalosť v praní

Práčka je vybavená 23 programami a inteligentnými systémami, ktoré sú navrhnuté tak, aby sa dosiahol ten najlepší výsledok prania. K dispozícii je napr. program AllergyCARE, ktorý využíva viac vody a ďalšie cykly plákania, alebo skrátený a úsporný program.


Šetrná k peňaženke aj prírode

Špecialitou je zabudovaný Eco systém, ktorý je šetrný k prírode, pretože zabraňuje strate pracieho prostriedku pri príjme vody. Tým ušetríte až 20% nákladov na pracích prostriedkoch. Obľúbená je funkcia odloženia prania až o 24 hodín, vďaka ktorej môžete prať v noci pri nižšej tarife.


SensoCare technológia
 

Najlepšie podmienky pre vašu bielizeň

Vďaka technológii SensoCare vyperiete každý druh textílie tým najlepším spôsobom. Zvolený program vždy prináša optimálnu kombináciu teploty, množstva vody, času a rýchlosti odstreďovania.

 

SpaDrum
 

Antikorový bubon s hladkým povrchom

SpaDrum bubon je vyrobený z najkvalitnejšej nehrdzavejúcej ocele s mimoriadne hladkým povrchom. Vďaka tomu je vaša bielizeň nielen dokonale vypraná, ale rovnako je ochránená pred mechanickým poškodením.

SterilTub
 

Dokonale čistá práčka bez baktérií

Technológia SterilTub zaistí dokonale čisté vnútro práčky bez akýchkoľvek baktérií či zápachov. Stačí zapnúť program pri prázdnom bubne a vďaka vysokej teplote 80 °C budú všetky baktérie zničené.

Vykurovacie teleso DuraHeat
 

Vykurovacie teleso DuraHeat

Nové odolné vykurovacie teleso Gorenje DuraHeat je vybavené bezpečnostným systémom proti prehriatiu. Vďaka tomu je predĺžená životnosť telesa a prevádzka vašej práčky je navyše bezpečnejšia.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 63,5 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 23

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 44 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Hmotnostná automatika, Odložený štart, Displej, LED indikátory

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP1302f2
Produktové číslo:  W6423/S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17