Obnoviť stránku

Gorenje VCEA21GLW

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje VCEA21GLW

S vreckovým vysávačom Gorenje G Force Lite VCEA21GLW bude upratovanie domácnosti ľahkou záležitosťou. Vďaka 3 nadstavcom vysajete všetky povrchy a dostanete sa aj na zle prístupné miesta. Súčasťou vysávača Gorenje G Force Lite je HEPA filter. Ten vás spoľahlivo zbaví jemných častíc zo vzduchu, a to vrátane peľov a roztočov. Ocenia ho tak najmä alergici a astmatici. Všetok prach a nečistoty sú bezpečne uchované vo vrecku s objemom 3 l. Vysávač má ukazovateľ naplnenia, vrecko tak meníte, len keď je naozaj plné. Iste vás poteší aj ochrana proti prehriatiu motora, ktorá zaručí vašu bezpečnosť a predĺži výdrž vysávača.

Kľúčové vlastnosti vysávača Gorenje G Force Lite VCEA21GLW

  • HEPA filter odstráni 99,95 % jemných častíc zo vzduchu
  • Vďaka ukazovateľu naplnenia meníte vrecko len keď je skutočne plné
  • Gorenje G Force Lite má ochranu proti prehriatiu motora
  • 3 nadstavce vysávača zaručia dokonalé upratovanie
  • 5 m kábel je navíjací
  • Vysávač je v energetickej triede A, má teda nízku spotrebu

Pohodlné upratovanie s vysávačom G Force Lite

Pre jednoduchú manipuláciu nezabudol výrobcu vysávača na 3 pogumované kolieska, integrovanú rukoväť a možnosť vertikálneho uskladnenia. Prívodný navíjací kábel je dlhý 5 m a kovová teleskopická tyč 86 cm. Vďaka tomu vysávač pokryje až 7 m rádius. Nemusíte ho tak neustále prekladať z jednej zásuvky do druhej. Výkon vysávača Gorenje G Force Lite VCEA21GLW regulujete intuitívnym otočným tlačidlom umiestneným na vrchu prístroja. Na rovnakom mieste nájdete aj dve veľké tlačidlá – jedno vypínacie a jedno pre navíjanie kábla.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 65 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 43,4 cm
Výška 27,2 cm
Hĺbka 28,9 cm
Hmotnosť 5 kg
Kód:  GORVC021
Produktové číslo:  678490
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11