Obnoviť stránku

Gorenje SM703BK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje SM703BK

Sendvičovač Gorenje ponúka možnosti hneď troch zariadení v jednom. Jeho výmenné pláty z neho umožňujú urobiť zariadenie na prípravu šťavnatých sendvičov, sladkých vaflí, či ho premeniť na klasický kontaktný gril s rovnými grilovacími plátmi. Všetky pláty sú potiahnuté teflónom, ktorý zaručí nepriľnavosť k potravinám.

Kompaktné telo sendvičovača je zhotovené v kombinácii čierneho plastu a povrchu z brúseného antikorového materiálu a disponuje bezpečnostným pántom. Na jednoduché prenášanie a bezpečnú manipuláciu je sendvičovač vybavený studenou rukoväťou, ktorá si zachováva bežnú teplotu po celý čas používania.

Výkon sendvičovača je 700 W a vďaka automatickému udržiavaniu prevádzkovej teploty nie je nutné nič nastavovať. Stav zapnutia a optimálna teplota sú navyše indikované farebnými LED diódami.

Rozmery:
230 x 90 x 220 mm

Parametre a špecifikácia

Platne

Počet toastov 2 toasty
Vlastnosti platničiek Vyberateľné platne

Vlastnosti

Príkon 700 W
Kód:  EAV4470a
Produktové číslo:  491725
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08