Obnoviť stránku

Gorenje SC1800R

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje SC1800R

Parný čistič značky Gorenje je veľmi efektívny pri odstraňovaní odolných nečistôt a rozhodne si upratovanie s ním obľúbite. Jednoducho s ním vyčistíte okná, vyleštíte podlahu alebo vyčistíte koberec. Funguje na vysokom tlaku pary, ktorý si môžete regulovať. Zásobník na vodu má objem 1 liter a je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. Čistič má kábel dlhý päť metrov a bez problémov sa tak s ním všade dostanete. 

Prečo si dopriať tento parný čistič vo vašej domácnosti? 

  • Pohodlné všestranné upratovanie
  • Odstráni aj odolnú nečistotu
  • Kvalitná výbava k produktu

Dokonalá výbava

K parnému čističu patrí aj výbava pre ľahké a všestranné upratovanie. V súprave nájdete nástavec pre čistiacu handričku, nadstavec na okná, dva malé kefy, lievik na dopĺňanie vody, čistiacu handričku, nástavec pre paru a praktický popruh cez rameno. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 800 W
Objem nádoby 1 l
Tlak pary 5 bar
Kód:  EAV4412
Produktové číslo:  SC1800R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07