Obnoviť stránku

Gorenje RK 6193 LX

4,2 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje RK 6193 LX

Gorenje RK 6193 LX

Dlhšie čerstvé potraviny

Elegantná kombinovaná chladnička Gorenje RK 6193 LX v antikorovom vyhotovení zaujme predovšetkým energetickou úspornosťou, dostatočným úložným priestorom na uskladnenie potravín a modernými technológiami, ktoré sa postarajú, aby vaše potraviny vydržali dlhšie čerstvé. Tento model sa radí do novej generácie chladničiek IonGeneration, ktoré vytvárajú vhodné  podmienky pre uložené potraviny, a tým je zachovaná ich kvalita, chuť aj farba.


Dostatok úložného priestoru

V chladničke je možné uchovať až 227 litrov potravín v 4 sklenených policiach a dvoch praktických zásuvkách. Na uloženie fliaš je k dispozícii praktický držiak. Ďalší úložný priestor zaisťujú priehradky vo dverách chladničky, kam ľahko uskladníte drobné potraviny.


Dostatok úložného priestoru

Obsah chladničky je krásne prehľadný vďaka dokonalému LED osvetleniu. Ionizátor vzduchu udržuje v chladničke prirodzené a čisté prostredie a tiež zabraňuje tvorbe a množeniu baktérií. Všetky nastavenia sú dostupné cez elektronické ovládanie na dverách chladničky.


AdaptCool

Inteligentná technológia AdaptCool s pamäťovou funkciou zaznamenáva frekvenciu a čas otvárania dverí chladničky a na základe týchto údajov znižuje teplotu a udržiava tak ideálne podmienky vnútri chladničky.


Technologie IonAir

Zdravé prostredie pre vaše potraviny

Technológia IonAir udržuje prirodzené prostredie vďaka neustálemu prísunu záporne nabitých iónov, ktoré odstraňujú zápachy, baktérie a vlhkosť, čím vytvára zdravé prostredie na uskladnenie vašich potravín.

DynamiCooling

Efektívny vetrací systém

Vetrací systém DynamiCooling zaistí rovnomernú cirkuláciu studeného vzduchu a spoločne s technológiou IonAir vytvára vnútri chladničky zdravé prostredie bez zápachu a baktérií.

CrispZone s HumidityControl

Vždy čerstvé ovocie a zelenina

Chladnička je vybavená veľkou zásuvkou CrispZone na uskladnenie ovocia a zeleniny. Navyše je možné pomocou systému HumidityControl jednoducho regulovať vlhkosť vnútri zásuvky a uchovať tak potraviny dlhšie čerstvé.

Fresh Zone

Zásuvka Fresh Zone

Špeciálna zásuvka FreshZone udržuje vo svojich útrobách stabilnú teplotu 3 °C, čím je zaistená dlhodobá čerstvosť uchovaných potravín.

Technologie FrostLess

Redukcia tvorby ľadu

Technológia FrostLess redukuje tvorbu ľadu o 50 %, čím je znížená potreba manuálneho odmrazovania, a s tým spojená údržba. Navyše tento systém šetrí energiu.

XXL SpaceBox

Viac priestoru v mrazničke

V mrazničke nájdete extra veľkú zásuvku SpaceBox s objemom 38 litrov, v ktorej ľahko uskladníte aj tie najväčšie kusy potravín.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie, Ionizátor
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Celkový úžitkový objem chladničky 322 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 4,5 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná

Rozmery chladničky

Výška chladničky 185 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 73 kg
Kód:  FBC2310f1
Produktové číslo:  RK6193LX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08