Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GORENJE RK 6192 EX

4,6 56 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE RK 6192 EX

Gorenje RK 6192 EX

Dlhšie čerstvé potraviny

Kombinovaná chladnička Gorenje RK 6192 EX v antikorovom vyhotovení zaujme predovšetkým energetickou úspornosťou, dostatočným úložným priestorom na uchovanie potravín a modernými technológiami, ktoré sa postarajú, aby vaše potraviny vydržali dlhšie čerstvé. Tento model sa radí do novej generácie chladničiek IonGeneration, ktorá vytvára vhodné klimatické podmienky pre uložené potraviny, a tým je zachovaná ich kvalita, chuť i farba.


Dostatok úložného priestoru

V chladničke je možné uchovať až 225 litrov potravín v 4 sklenených policiach a dvoch praktických zásuvkách. Na uloženie fliaš je k dispozícii praktický držiak. Ďalší úložný priestor zaisťujú priehradky vo dverách chladničky, kam ľahko uskladníte drobné potraviny.


Možnosť inštalácie do kuchynskej linky

Vďaka funkcii Slot-in je možné chladničku nainštalovať do kuchynskej linky so šírkou 60 cm. Nie je problém zmeniť smer otvárania dverí, ktoré môžete namontovať ako na ľavú, tak na pravú stranu. Taktiež sú k dispozícii výškovo nastaviteľné nohy.


CrispZone s HumidityContro

Vždy čerstvé ovocie a zelenina

Chladnička je vybavená veľkou zásuvkou CrispZone na ukladanie ovocia a zeleniny. Navyše je možné pomocou systému HumidityControl jednoducho regulovať vlhkosť vnútri zásuvky a uchovať tak potraviny dlhšie čerstvé.

Fresh Zone

Zásuvka Fresh Zone

Špeciálna zásuvka FreshZone udržuje vo svojich útrobách stabilnú teplotu 3 °C, čím je zaistená dlhodobá čerstvosť uchovaných potravín.

Technologie FrostLess

Redukcia tvorby ľadu

Technológia FrostLess redukuje tvorbu ľadu o 50 %, čím je znížená potreba manuálneho odmrazovania a s tým spojená údržba. Navyše tento systém šetrí energiu.

XXL SpaceBox

Viac priestoru v mrazničke

V mrazničke nájdete extra veľkú zásuvku SpaceBox s objemom 38 litrov, v ktorej ľahko uskladníte aj tie najväčšie kusy potravín.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikorová

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Výška 185 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 64 cm

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie Nulová zóna, LED osvetlenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Voliteľný
Klimatická trieda SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Počet políc chladničky
Mraziaci výkon za 24 h 4,5 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 75 kg
Kód:  FAC2302c2
Produktové číslo:  497801
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07