Obnoviť stránku

GORENJE RI4181E1

Príslušenstvo k tovaru

GORENJE RI4181E1

Monoklimatická vstavaná chladnička RI4181E1 značky GORENJE sa zaiste stane obľúbeným spotrebičom vašej kuchyne. Vďaka svojim vlastnostiam uchová vaše potraviny čerstvé. Chladnička obsahuje sedem voľne nastaviteľných poličiek a ponúka tak dostatočne veľký priestor na uskladnenie všetkých potravín. Držiak na fľaše je šikovne umiestnený tak, aby bol priestor chladničky maximálne využitý. Štyri poličky vo dverách ukrývajú ďalší úložný priestor. Špeciálne držiaky navyše zaistia, aby plastové alebo sklenené fľaše zostali na svojom mieste a nedošlo k ich vypadnutiu alebo poškodeniu.

Kľúčové vlastnosti chladničky GORENJE RI4181E1

  • Chladnička obsahuje multivariabilné police
  • CrispZone je vhodná na uskladnenie ovocia a zeleniny
  • IonAir zabraňuje nepríjemným pachom
  • EcoMode umožňuje nastaviť úsporný režim
  • Súčasťou chladničky GORENJE je efektívne LED osvetlenie

Ďalšie výhody vstavanej chladničky GORENJE

IonAir s DynamiCooling udržuje v chladničke príjemnú arómu a odstraňuje nepríjemné pachy, vďaka čomu môžete umiestniť akúkoľvek potravinu na ľubovoľnú policu. Zásuvka CrispZone s reguláciou vlhkosti HumidityControl je vhodná na uskladnenie zeleniny. Ventilátor zaisťuje rovnomerné prúdenie studeného vzduchu.

Kód:  GORCHL068
Produktové číslo:  728398
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14