Obnoviť stránku

Gorenje RB30914AW

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Gorenje RB30914AW

Kombinovaná chladnička Gorenje RB30914 AW s mrazničkou hore sa svojimi rozmermi hodí do menších kuchýň, kancelárií alebo na chaty. Svojou nízkou spotrebou 0,35 W/deň patrí do energetickej triedy A+. Celkový objem je 81 litrov a pre chladničku je vymedzený priestor 73 litrov. Priestor chladničky je rozdelený sklenenou policou na dve časti.

Samozrejmosťou je priehľadná zásuvka na ovocie a zeleninu. Praktické dverové zásuvky využijete pri chladení nápojov či na uloženie vajíčok. Pri hľadaní vašich obľúbených potravín vám priestor chladničky osvieti integrované osvetlenie. Mraznička s objemom 8 litrov nie je nijako rozdelená a jej mraziaci výkon predstavuje 2 kg/deň. Chladnička ponúka aj zámenu dverového zámku. Ďalším praktickým vybavením sú dve nastaviteľné nožičky, pomocou ktorých chladničku ľahšie nastavíte aj na nerovnej podlahe.

Vlastnosti:

  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Manuálne odmrazovanie mrazničky
  • Možnosť zmeny smeru otvárania dverí
  • Sklenené police
  • Analógový teplomer v chladiacom priestore
Kód:  eax001f
Produktové číslo:  RB30914AW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03