Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Gorenje ORK 192 C

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje ORK 192 C

Luxusná chladnička Gorenje z Retro Edície zaujme nielen dokonalým dizajnom, ale tiež mimoriadne kvalitným spracovaním a skvelo zvládnutou organizáciou vnútorného priestoru. Patrí medzi chladničky ION generation, ktoré boli vyvinuté s ohľadom na čo najlepšiu klímu vo vnútri spotrebiča. Základom všetkých využitých pokročilých riešení je IonAir technológia, ktorá napodobňuje prirodzený proces ionizácie a osviežuje vzduch v chladničke. V kombinácii s najmodernejšími ventilačnými systémami a technológiou AdaptTech vytvára chladnička optimálne podmienky pre chladenie, a uchovávanie potravín či nápojov.

Chladnička sa pýši zdokonalenými materiálmi, diskrétne navrhnutými líniami, sklenenými policami špičkovej kvality aj množstvom ďalších funkčných vylepšení. Je vybavený extra hlbokými policami na fľaše vo dverách, veľkú zásuvkou pre ukladanie ovocia či zeleniny, zásuvkou FreshZone s nízkou teplotou a v mrazničke nechýba ani XXL SpaceBox zásuvka.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderná kombinovaná chladnička Gorenje v luxusnom Retro štýle
  • Elektronické ovládanie pomocou dotykového displeja s digitálnym ukazovateľom teploty
  • CrispZone s HumidityControl - veľká zásuvka na zeleninu s reguláciou vlhkosti
  • AdaptTech chladenie - inteligentný pamäťový systém
  • FrostLess - menej ledu v mrazničke
  • IonAir a DynamiCooling - cirkulácia ionizovaného vzduchu prostredníctvom vnútorného ventilátora
  • FastFreeze: Rýchle mrazenie s automatickým vypnutím
  • LED osvetlenie zo stropu
  • SimpleSlide výškovo nastaviteľný systém dverových políc
  • Bohaté príslušenstvo - zásobník na 7 vajec, 2 dverné police, 4 sklenené police, držiak na fľaše, police na fľaše s pevným krytom, úložné priestory na syr a maslo (Multiboxy)

Technológia IonAir

Technológia, ktorá napodobňuje prirodzený proces ionizácie a osviežuje vzduch v chladničke. Jej cieľom je poskytnúť perfektný tok vylepšeného vzduchu v rámci celého spotrebiča a priviesť kyslík do všetkých jeho častí. Tomu napomáha aj súčasné využitie vynikajúcich ventilačných systémov MULTIFLOW 360 ° a DynamicCooling. 

AdaptTech - chladnička, ktorá rozozná vaše zvyky

Tento šikovný systém bol navrhnutý, aby udržiaval optimálnu teplotu v chladničke bez ohľadu na to, ako často ju otvárate. Pri otvorení chladničky sa teplota náhle zvýši a potraviny sú tak vystavené teplotnému šoku, v dôsledku čoho sa rýchlejšie kazia. Chladnička neustále monitoruje a analyzuje spôsob, akým ju používate. Preto dokáže predpovedať, kedy otvoríte chladničku a predtým, ako tak urobíte, zníži teplotu o 1 alebo 2 °C, čím udržuje stabilnú teplotu a zaručí, že potraviny zostanú čerstvé a plné živín.

Hlboká polica na fľaše vo dverách

Hlboká polica vo dverách je prispôsobená tak, aby pojala veľké fľaše do objemu až 2,5 litra a je vybavená bezpečnostným systémom, ktorý pevne drží fľaše a zabraňuje tak ich pádu pri manipulácii s dverami.

CrispZone s HumidityControl

Veľká zásuvka v chladničke slúži na ukladanie ovocia a zeleniny. Pomocou systému HumidityControl je možné nastavovať úrovne vlhkosti vo vnútri zásuvky CrispZone. Ovocie a zelenina zostávajú dlhšie čerstvé, svieže a zachovávajú si svoje vitamíny.

XXL SpaceBox zásuvka

Extra veľká zásuvka v mrazničke, kde môžete ľahko uskladniť aj tie najväčšie kusy potravín.

Zásuvka FreshZone - čerstvé ako priamo z prírody

Zásuvka s najnižšou teplotou v chladničke je ideálny na uchovávanie mäsa, rýb, ovocia a zeleniny. Udržuje čerstvosť, aróma, farbu a chuť potravín dlhšiu dobu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Béžová

Dizajn

Dizajn Retro

Rozmery

Výška 194 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 66,9 cm

Energetické parametre chladničky/mrazničky 2021

Energetická trieda E
Ročná spotreba energie 236 kWh/annum
Objem (chladený priestor) 227 l
Objem (priestor na mrazené potraviny) 97 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie No Frost, Displej, Ionizátor, Nulová zóna, LED osvetlenie, Super mrazenie, Ventilácia
Možnosť zmeny otvárania dverí Nie
Smer otvárania Doprava
Klimatická trieda SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Počet políc chladničky
Mraziaci výkon za 24 h 4,5 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 76,5 kg
Kód:  GORCHL007
Produktové číslo:  517335
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01