Obnoviť stránku

Gorenje ORB 152 R

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje ORB 152 R

Luxusná chladnička Gorenje z Retro Edície zaujme nielen dokonalým dizajnom, ale aj mimoriadne kvalitným spracovaním a výborne zvládnutou organizáciou vnútorného priestoru. Patrí medzi chladničky ION generation, ktoré boli vyvinuté s dôrazom na čo najlepšie prostredie vnútri spotrebiča. Základom všetkých využitých pokročilých riešení je IonAir technológia, ktorá napodobňuje prirodzený proces ionizácie a osviežuje vzduch v chladničke. V kombinácii s najmodernejšími ventilačnými systémami a technológiou AdaptTech vytvára chladnička optimálne podmienky na chladenie a skladovanie potravín či nápojov.

Chladnička sa môže pochváliť zdokonalenými materiálmi, diskrétne navrhnutými líniami, sklenenými policami špičkovej kvality a množstvom ďalších funkčných zdokonalení. Je vybavená mimoriadne hlbokými policami na fľaše vo dverách, veľkou zásuvkou na ukladanie ovocia či zeleniny, zásuvkou FreshZone s nízkou teplotou a nechýba ani priestor na mrazenie potravín.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderná kombinovaná chladnička Gorenje v luxusnom Retro štýle
  • Mechanické ovládanie pomocou otočného gombíka s plynulou reguláciou teploty
  • CrispZone s HumidityControl – veľká zásuvka na zeleninu s reguláciou vlhkosti
  • AdaptTech chladenie – inteligentný pamäťový systém
  • IonAir a DynamiCooling – cirkulácia ionizovaného vzduchu prostredníctvom vnútorného ventilátora
  • Svetelný LED pás na boku
  • SimpleSlide výškovo nastaviteľný systém dverových políc
  • Bohaté príslušenstvo – zásobník na 7 vajec, 3 dverové police, 4 sklenené police, držiak na fľaše, police na fľaše s pevným krytom, úložné priestory na syr a maslo (Multibox)

Technológia IonAir

Technológia, ktorá napodobňuje prirodzený proces ionizácie a osviežuje vzduch v chladničke. Jej cieľom je zabezpečiť perfektné prúdenie kvalitného vzduchu v rámci celého spotrebiča a priviesť kyslík do všetkých jeho častí. Tomu pomáha aj súčasné využitie vynikajúcich ventilačných systémov MULTIFLOW 360° a DynamicCooling. 

AdaptTech - chladnička, ktorá pozná vaše zvyky

Tento dôvtipný systém bol navrhnutý, aby udržiaval optimálnu teplotu v chladničke bez ohľadu na to, ako často ju otvárate. Pri otvorení chladničky sa teplota náhle zvýši a potraviny sú vystavené teplotnému šoku, v dôsledku čoho sa rýchlejšie kazia. Chladnička neustále monitoruje a analyzuje spôsob, akým ju používate. Preto dokáže predpovedať, kedy otvoríte chladničku a predtým, ako tak urobíte, zníži teplotu o 1 alebo 2 °C, čím udržuje stabilnú teplotu a zaručí, že potraviny zostanú čerstvé a plné živín.

Hlboká polica na fľaše vo dverách

Hlboká polica vo dverách je prispôsobená tak, aby pojala veľké fľaše do objemu až 2,5 litra a je vybavená bezpečnostným systémom, ktorý pevne drží fľaše a zabraňuje ich pádu pri manipulácii s dverami.

CrispZone s HumidityControl

Veľká zásuvka v chladničke slúži na ukladanie ovocia a zeleniny. Pomocou systému HumidityControl je možné nastavovať úrovne vlhkosti vnútri zásuvky CrispZone. Ovocie a zelenina zostávajú dlhšie čerstvé, svieže a zachovávajú si svoje vitamíny.

Zásuvka FreshZone – čerstvé ako priamo z prírody

Zásuvka s najnižšou teplotou v chladničke je ideálna na skladovanie mäsa, rýb, ovocia a zeleniny. Udržuje čerstvosť, arómu, farbu a chuť potravín dlhšiu dobu.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Retro

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Hore
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie, Ventilácia, Ionizátor
Chladenie a mrazenie chladničky Nulová zóna, Super chladenie
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Nie
Smer otvárania chladničky Doprava
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 254 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 2 kg

Rozmery chladničky

Výška chladničky 154 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 58,5 kg
Kód:  GORCHL028
Produktové číslo:  515505
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11