Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GORENJE NRS9183MB InverterCompressor

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE NRS9183MB InverterCompressor

Americká chladnička GORENJE NRS9183MB vás poteší celkovým objemom 521 l, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre rodinnú domácnosť. Ponúka nielen extrémne veľký úložný priestor na skladovanie potravín a nápojov, ale aj moderné funkcie a technológie. Chladnička s veľmi tichým chodom disponuje automatickým odmrazovaním Total NoFrost a funkciou na rýchle zmrazovanie potravín. V prípade ponechania otvorených dverí vás o tom informuje zvukový alarm a určite oceníte aj úsporný režim EcoMode. GORENJE NRS9183MB je jednoducho vynikajúcou voľbou do každej domácnosti.


Kľúčové vlastnosti americkej chladničky GORENJE NRS9183MB

  • Americká chladnička s objemom 521 l
  • Chladnička s automatickým odmrazovaním Total NoFrost
  • Funkcia rýchleho chladenia SuperCool
  • Možnosť aktivovania úsporného EcoMode režimu
  • Chladnička GORENJE s piatimi sklenenými policami
  • 2 zásuvky na ovocie a zeleninu a nádoba na mäso
  • Dvere chladničky so siedmimi policami
  • Mraznička s objemom 185 l a dvoma zásuvkami
  • S mraziacou kapacitou 11 kg za 24 hodín
  • Precízna viditeľnosť vďaka LED osvetleniu
  • Elektronické ovládanie pomocou displeja SensoTech
  • Farebné vyhotovenie: čierne


Chladnička s dokonalým úložným priestorom

GORENJE NRS9183MB ponúka objem 336 l na skladovanie potravín v jej chladiacej časti. Na to poslúži päť sklenených políc na každej strane, dve zásuvky na skladovanie ovocia a zeleniny, nádoba na mäso, integrovaný držiak na fľaše a sedem políc vo dverách, ktoré sú tiež vhodné na uloženie nápojov. O precíznu viditeľnosť v interiéri chladničky sa postará LED osvetlenie.

Prehľadný LED displej

Americká chladnička GORENJE NRS9183MB disponuje prehľadným veľkým LED displejom, na ktorom nájdete okamžitú kontrolu teploty. Jednoduchým stlačením môžete ovládať funkcie, ako napríklad rýchle zmrazenie. V prípade náhleho zvýšenia teploty vás okamžite upozorní integrovaný alarm.

Každá potravina má svoje miesto

Chladnička GORENJE NRS9183MB je vybavená praktickým držiakom na fľaše a plechovky, čo určite oceníte pri organizácii, takže vám nezaberajú prebytočný priestor v chladničke. V americkej chladničke GORENJE NRS9183MB je umiestnená špeciálna zásuvka s najnižšou teplotou v chladničke, ktorá sa skvele hodí na skladovanie mäsa, rýb, ovocia, či zeleniny. Všetky potraviny v nej uložené si zachovávajú dlhšie svoju čerstvosť, arómu, farbu a chuť.

GORENJE disponuje tichým chodom a funkciou SuperCool

Benefitom americkej chladničky GORENJE NRS9183MB je jej tichý chod, takže vás nebude rušiť. Tichý chod bol dosiahnutý pomocou vynikajúcej izolácie a inovatívnych riešení chladiaceho systému. Ak sa vydáte na väčší nákup, oceníte funkciu SuperCool. Táto funkcia zníži teplotu na 3 °C a bude ju nasledujúcich 6 hodín udržiavať konštantnú, takže novo vložené potraviny sa rýchlejšie ochladia a zostanú tak dlhšie čerstvé a svieže.

Efektívne navrhnutý interiér chladničky GORENJE

Chladnička GORENJE NRS9183MB ponúka jeden z najlepších chladiacich systémov, ktorý je inštalovaný v mraziacom priestore. Zabraňuje nielen nahromadeniu ľadu a námrazy, ale aj zabezpečuje nízku spotrebu energie. Týmto dosiahnete optimálne využitie priestorovej kapacity bez toho, aby ste museli zložito chladničku odmrazovať alebo čistiť. Ventilačný systém MultiFlow 360° dokáže rozdeľovať vzduch tak, aby prebiehala rovnomerná cirkulácia vzduchu vo všetkých priestoroch. Tým vytvára najlepšie skladovacie podmienky na vaše potraviny. Súčasťou americkej chladničky GORENJE je aj praktická mraznička s objemom 185 l, ktorá je vybavená dvomi zásuvkami. Mraznička disponuje mraziacou kapacitou 11 kg za 24 hodín a v prípade výpadku elektrického prúdu uchová potraviny v zmrazenom stave po dobu 10 hodín.

Praktické LED osvetlenie a rýchle zmrazenie potravín

Zabudované LED svetlá vám v chladničke GORENJE NRS9183MB poskytnú vynikajúce a účinné osvetlenie. LED svetlá majú navyše dlhšiu životnosť a využívajú podstatne menej energie než bežné žiarovky. Americká chladnička disponuje aj funkciou FastFreeze, ktorá zmrazí aj veľké množstvo potravín pri teplote -24 °C. Približne po 26 hodinách sa funkcia automaticky vypne a teplota v mraziacom priestore sa vráti do pôvodného nastavenia.

Rozmery:
178,6 × 91 × 64,3 cm

Hmotnosť:
108 kg


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Výška 178,6 cm
Šírka 91 cm
Hĺbka 64,3 cm

Energetické parametre chladničky/mrazničky 2021

Energetická trieda D
Ročná spotreba energie 247 kWh/annum
Objem (chladený priestor) 336 l
Objem (priestor na mrazené potraviny) 185 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Typ Americká
Umiestnenie mrazničky Americká chladnička – 2 dvierka
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie Automatické odmrazovanie, Výrobník ľadových kociek, Displej, Nulová zóna, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky, Super chladenie, Super mrazenie, Multi-AirFlow, Elektronické ovládanie teploty, Prázdninový režim, Bez pripojenia na vodu
Možnosť zmeny otvárania dverí Nie
Klimatická trieda SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie

Mraziaci výkon za 24 h 11 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 108 kg

Rozmery balenia

Výška balenia 189,6 cm
Šírka balenia 98 cm
Hĺbka balenia 73 cm
Kód:  GORCHL089
Produktové číslo:  733302
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14