Obnoviť stránku

Gorenje NRS 9181 CX

Príslušenstvo k tovaru

Gorenje NRS 9181 CX

Voľne stojaca kombinovaná chladnička od americkej značky Gorenje ponúka veľmi solídny objem a prehľadne členený vnútorný priestor. Pohodlné elektronické ovládanie na dvierkach zaručí používateľský komfort, ktorý je podporený aj radom ďalších vychytávok. Medzi ne patrí napríklad automatický výrobník ľadu, dávkovač vody alebo praktický akustický varovný signál otvorených dverí. Skladné rozmery, kvalitný antikorový materiál a pomerne nízka hlučnosť robia z modelu NRS9181CX ideálneho pomocníka do každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Prehľadne členený vnútorný priestor - 4 sklenené police, 3 výsuvné police, nádoba na mäso, polička na mliečne výrobky, vložka na vajcia, 2 zásuvky na zeleninu
  • Multibox na syr a maslo
  • Celkový objem 549 l
  • Praktická kombinácia chladničky a mrazničky
  • Pohodlné elektronické ovládanie na dvierkach
  • Automatický výrobník ľadu a dávkovač vody
  • Varovný akustický signál otvorených dverí
  • Kvalitný antikorový materiál

Diamantové osvetlenie

Lepšiu viditeľnosť, a tým pádom poskytne aj prehľad o uskladneným potravinách poskytne estetické LED osvetlenie. Jeho praktickosť tkvie vo fakte, že vyniká až 30-krát dlhšou životnosťou a 10-krát  nižšou spotrebou energie než bežné žiarovky. 

SuperCool pre super veľké nákupy

Ďalší benefit prináša unikátna funkcia Supercool, ktorá dokáže udržať stabilnú teplotu vnútri chladničky pri zvýšenom obsahu nahromadených potravín. V takom prípade zníži teplotu na 3 °C a nasledujúcich 6 hodín ju bude udržiavať v konštantnom stave. Ak ju aktivujete po veľkých nákupoch, budete mať istotu, že uskladnené potraviny udrží čerstvé a svieže. 

Kód:  FBC2311a
Produktové číslo:  NRS9181CX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14