Obnoviť stránku

GORENJE NRK6193TX4

+ 15 rokov záruka na kompresor po registrácii
4,8 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE NRK6193TX4


Kombinovaná chladnička Gorenje NRK6193TX4 v antikorovom vyhotovení zaujme predovšetkým energetickou úspornosťou, dostatočným úložným priestorom a modernými technológiami, ktoré sa postarajú o to, aby vaše potraviny vydržali dlhšie čerstvé.

Stále čerstvé a svieže potraviny

Máte početnú rodinu alebo len radi nakupujete potraviny do zásoby? Potom určite oceníte inovatívnu funkciiu SuperCool, ktorá je ideálna pre veľké nákupy. Veľké množstvo čerstvých potravín, ktoré majú pri vložení do chladničky vyššiu teplotu, narušia jej stabilnú teplotu vnútri. Funkcia SuperCool dokáže znížiť teplotu na 3 °C a nasledujúcich 6 hodín ju udržiava konštantnú. Aktivujte ju tak po mimoriadne veľkých nákupoch, aby udržala potraviny stále čerstvé a svieže.

Unikátna technológia

MultiFlow 360°

MultiFlow 360°

Dokonalý vetrací systém zaisťuje vďaka 14 vetracím vstupom trvalú a rovnomernú cirkuláciu vzduchu vnútri chladničky a udržuje tak v celom jej priestore stabilnú a rovnomernú teplotu. V spojení s technológiou IonAir tento systém vytvára to najzdravšie prostredie pre potraviny uložené v chladničke.

Technológia IonAir

Technológia IonAir

Technológia IonAir zaisťuje prírodné prostredie tým, že neustále dodáva záporne nabité ióny do priestoru chladničky. Záporne nabité ióny sú prirodzenými čističmi vzduchu. IonAir ničí väčšinu baktérií vnútri spotrebiča, odstraňuje zápachy a tiež zaisťuje optimálnu úroveň vlhkosti.

AdaptTech

AdaptTech

Pri otváraní chladničky vždy naruší závan vonkajšieho teplého vzduchu stabilnú vnútornú teplotu a tým sa urýchli proces pokazenia potravín. AdaptTech je novo vyvinutá technológia senzorov, ktoré „sledujú“ zvyky používateľa počas 7 dní a každodenne zaznamenávajú obdobie častého otvárania dverí chladničky. Na základe toho spotrebič prispôsobí svoju prevádzku a v dobe častého otvárania dverí si koordinuje teplotu vnútri chladničky tak, aby zabezpečil maximálnu dobu čerstvosti potravín. Zabráni tak teplotnému šoku, výkyvom teploty a predčasnému pokazeniu potravín.


Hlboká polica na fľaše

Hlboká polica na fľaše

Hlboká polica vo dverách pojme veľké fľaše do objemu až 2,5 litra a je vybavená bezpečnostným systémom, ktorý ich pevne drží, čím zabraňuje ich pádu pri manipulácii s dverami.

CrispZone s HumidityControl

CrispZone s HumidityControl

Veľká zásuvka v chladničke slúži na ukladanie ovocia a zeleniny. Pomocou systému HumidityControl možno nastavovať úrovne vlhkosti vnútri zásuvky CrispZone.

Funkcia SuperCool

Funkcia SuperCool

Ideálna funkcia pre veľké nákupy. Veľké množstvo nových potravín, ktoré majú pri vložení do chladničky vyššiu teplotu, naruší stabilnú teplotu vnútri chladničky. Preto táto funkcia zníži teplotu na 3 °C a bude ju nasledujúcich 6 hodín udržiavať konštantnú. Funkciu SuperCool aktivujte po mimoriadne veľkých nákupoch tak, aby ich udržala stále čerstvé a svieže.


XXL Space Box

XXL Space Box

Extra veľká zásuvka v mrazničke, kde môžete ľahko uskladniť aj tie najväčšie kusy potravín.

Technológia NoFrost Plus

Technológia NoFrost Plus

Kompletne vylepšený systém NoFrost, ktorý nielen odstraňuje ľad z mrazničky, ale takisto bráni vysychaniu potravín v chladničke. „Plus“ znamená doplnok, ktorý sme pridali k obvyklému označeniu NoFrost – IonAir, MultiFlow 360° a AdaptTech.

SimpleSlide police

SimpleSlide police

Veľmi praktický mechanizmus, ktorý umožňuje pohyb dverných políc hore a dole. Dokonca aj najvyššia fľaša môže byť umiestnená v dvernej priehradke. Stačí jednoducho zvýšiť alebo znížiť police.


XtremeFreeze

XtremeFreeze

Táto funkcia je k dispozícii pri najlepších modeloch chladničiek novej generácie ION generation. Zaisťuje dokonalé zmrazenie a tak chráni všetky výživové hodnoty potravín aj po rozmrazení.

ZeroZone

ZeroZone

Zásuvka s trvalou teplotou okolo 0 °C dokonale uchová mäso i ryby.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikorová

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky D
Ročná spotreba energie chladničky 192 kWh/annum
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky, Nulový nábeh dverí
Chladenie a mrazenie chladničky Nulová zóna, Super chladenie, Super mrazenie
Špeciálne funkcie chladničky Multi-AirFlow
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Elektronické
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 4ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 3ks
Celkový úžitkový objem chladničky 302 l
Mraziaci výkon za 24 h 8 kg

Rozmery chladničky

Výška chladničky 185 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 67,5 kg

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie Displej, Nulová zóna, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky, Super chladenie, Super mrazenie, Multi-AirFlow, Elektronické ovládanie teploty
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Voliteľný
Nábeh dverí Nie
Klimatická trieda SN, N, ST, T
Kód:  GORCHL074
Produktové číslo:  730762
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09