Obnoviť stránku

GORENJE NRK6192CBK4

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE NRK6192CBK4

Chladnička s mrazničkou GORENJE NRK6192CBK4 v čiernom dizajne sa hodí do každej domácnosti, pretože ponúka dostatok priestoru ako v chladiacej, tak aj v mraziacej časti. Využiť môžete hneď niekoľko praktických funkcií, ako je napríklad funkcia EcoMode, ktorá šetrí energiu a vašu peňaženku alebo funkcia Multiflow 360°, ktorá zaisťuje dokonalé prúdenie vzduchu. V chladničke GORENJE NRK6192CBK4 nájdete praktickú CrispZone zásuvku slúžiacu na uchovanie ovocia azeleniny. XXL Spacebox v mraziacej časti chladničky nájde svoje uplatnenie na jednoduché uloženie objemných potravín.



Kľúčové vlastnosti kombinovanej chladničky s mrazničkou GORENJE NRK6192CBK4

  • Technológia MultiFlow 360°
  • NoFrost Plus zabraňuje hromadeniu ľadu a námrazy
  • Chladnička je vybavená LED osvetlením
  • Technológia IonAir má za úlohu ničiť baktérie
  • AdaptTech technológia
  • Dostatok úložného priestoru
  • XXL SpaceBox zásuvka
  • Funkcia EcoMode šetrí energiu
  • Praktická funkcia FastFreeze na rýchle zmrazenie

Pokročilé vetranie kombinovanej chladničky GORENJE NRK6192CBK4

Chladnička s mrazničkou GORENJE NRK6192CBK4 je vybavená pokročilým vetracím systémom MultiFlow 360°, ktorý zabezpečuje vďaka 14 vetracím otvorom, trvalú a rovnomernú cirkuláciu vzduchu vo vnútri chladničky tak, aby si každá polica udržala stálu teplotu.

Technológia NoFrost Plus

Mraziaca časť chladničky GORENJE NRK6192CBK4 je vybavená chladiacim systémom, ktorý zabraňuje hromadeniu ľadu a námrazy, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. V chladničke sa udržuje ideálna mikroklíma na uchovanie čerstvosti potravín, zatiaľ čo v mraziacej časti sa cirkulácia ionizovaného vzduchu stará o to, aby nedochádzalo k vysychaniu jedla.



Mikroklíma chladničky pre dlhšiu trvanlivosť a čerstvosť potravín

Nová generácia chladničiek GORENJE sa pýši svojou kvalitou, zdokonalenými materiálmi, elegantným dizajnom, zlepšenými policami a špičkovými funkciami, ktoré sa postarajú o čerstvosť vašich potravín. Technológia IonAir má za úlohu ničiť baktérie vnútri chladničkyGORENJE NRK6192CBK4, a tým zároveň predlžuje trvanlivosť a čerstvosť vašich potravín, takže nimi nebudete zbytočne plytvať. IonAir dokonca zariadi, že neucítite žiadny zápach z aromatických potravín. AdaptTech technológia je úplne inovatívna a jedinečná na trhu. Ide o vysoko inteligentný systém senzorov, ktoré sledujú návyky používateľov a udržujú konštantnú teplotu prevytvorenie optimálnej klímy vnútri kombinovanej chladničky s mrazničkou GORENJE NRK6192CBK4.

Dostatok úložného priestoru

Chladnička GORENJE NRK6192CBK4 disponuje veľkým úložným priestorom, ktorý bohato vystačí aj pre početnejšie rodiny. Dokonca budete mať dostatok priestoru pre veľké sklenené či plastové fľaše. Aby ste mali potraviny na svojom mieste, bude sa vám hodiť zvláštny držiak, ktorý potraviny udrží tak, aby sa pri otváraní alebo zatváraní dverí nepohybovali. Súčasťou chladničky je tiež praktická CrispZone zásuvka, ktorá patrí medzi najväčšie zásuvky v chladničke, aprimárne slúži na uchovanie ovocia a zeleniny.



XXL SpaceBox zásuvka

Chladnička s mrazničkou GORENJE NRK6192CBK4 má v mraziacom priestore najväčšiu zásuvku XXL SpaceBox. Vložiť do nej môžete objemné potraviny ako mäso, torty, pizze či pečivo.



Funkcia EcoMode šetrí energiu

Premýšľate nad tým, ako ušetriť počas toho, ako ste na dovolenke alebo nie ste dlhší čas doma? Chladnička GORENJE NRK6192CBK4 ponúka funkciu EcoMode, ktorá sa postará o úsporu energie. Vďaka tomu, že sú dvere chladničky otvárané menej často alebo vôbec, udržiava program EcoMode optimálnu teplotu a tým šetrí energiu.

Praktická funkcia FastFreeze

Kombinovaná chladnička s mrazničkou GORENJE NRK6192CBK4 ponúka funkciu FastFreeze, ktorá slúži v mrazničke na rýchle zmrazenie novo vložených potravín. Teplota sa automaticky zníži na -24 °C a nasledujúcich 50 hodín zostane konštantná.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Špeciálne funkcie chladničky No Frost
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Doprava
Klimatická trieda chladničky N, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 4ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 3ks
Celkový úžitkový objem chladničky 307 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 5 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Čierna

Rozmery chladničky

Výška chladničky 185 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 67,5 kg
Kód:  GORCHL114
Produktové číslo:  731469
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16