Obnoviť stránku

Gorenje NRC 6192 TX

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje NRC 6192 TX

Gorenje RK 6193 LX
 

Chladnička s technológiou prírodného mikroklímu

Elegantná kombinovaná chladnička Gorenje RK 6192 TX v antikorovom vyhotovení zaujme predovšetkým energetickou úspornosťou, dostatočným úložným priestorom na uchovanie potravín a modernými technológiami, ktoré sa postarajú, aby vaše potraviny vydržali dlhšie čerstvé. Tento model je vybavený technológiou IonAir, ktorá zaisťuje prírodné prostredie tým, že neustále dodáva záporne nabité ióny do priestoru chladničky. Záporne nabité ióny sú totiž prirodzenými čističmi vzduchu - zaisťujú pocit čerstvého vzduchu v lese, v blízkosti vodopádov alebo po daždi.



Kúzlo, ktoré zmení mrazničku na chladničku

Ďalšou novinkou pri Gorenje je ConvertActive chladnička s mrazničkou. Tento model je skutočne univerzálny, pretože oddelenie mrazničky môže byť jednoducho zmenené na chladničku. Jednoduchým stlačením tlačidla. Dve hodiny po aktivácii je teplotné rozmedzie + 4 až + 9 °C v hornej časti a - 2 až + 3 °C v dolnej časti.
Výsledkom je chladnička s veľmi nadštandardným objemom úložného priestoru. S takým spotrebičom už nebudete váhať pri plánovaní veľkej oslavy, pretože ConvertActive chladnička ponúka dostatok miesta pre všetky vaše nápoje, občerstvenie, zákusky a iné dobroty.



Všetko pre lepšie nutričné hodnoty potravín

Špeciálny CrispActive zásuvka s technológiou VitaLight obsahuje LED svetlo, ktoré pomáha v procese fotosyntézy. Predlžuje čerstvosť a zachováva vitamín C, nevyhnutný pre ochranu imunitného systému a v boji proti vírusom. Táto funkcia pomáha spomaliť proces zrenia, čím si ovocie a zelenina prirodzene dlhšie uchová všetky vitamíny a minerálne látky obsiahnuté vo vnútri.


Technologie IonAir
 

Zdravé prostredie pre vaše potraviny

Technológia IonAir udržuje prírodnú mikroklímu vďaka neustálemu prísunu záporne nabitých iónov, ktoré odstraňujú zápachy, baktérie a vlhkosť, čím vytvára zdravé prostredie na uchovanie vašich potravín.

MultiFlow 360°
 

MultiFlow 360°

Dokonalý vetrací systém zaisťuje vďaka 14 vetracím vstupom trvalú a rovnomernú cirkuláciu vzduchu vo vnútri chadničky, a udržuje tak v celom jej priestore stabilnú a rovnomernú teplotu. V spojení s technológiou IonAir tento systém vytvára to najzdravšie prostredie pre potraviny uložené v chladničke. Záporne nabité ióny sú totiž neustále vyrušované spoločne so studeným vzduchom, ktorý rovnomerne cirkuluje okolo potravín na každej úrovni chladničky. Týmto výnimočným spojením technológie IonAir s technológiou MultiFlow 360° sú vybavené všetky modely NoFrost novej generácie chladničiek ION generation.

CrispZone s HumidityControl
 

Vždy čerstvé ovocie a zelenina

Chladnička je vybavená veľkou zásuvkou CrispZone na ukladanie ovocia a zeleniny. Navyše je možné pomocou systému HumidityControl jednoducho regulovať vlhkosť vo vnútri zásuvky a uchovať tak potraviny dlhšie čerstvé.

Fresh Zone
 

Zásuvka Fresh Zone

Špeciálna zásuvka FreshZone udržuje vo svojich útrobách stabilnú teplotu 3 °C, čím je zaistená dlhodobá čerstvosť uchovaných potravín.

Technologie FrostLess
 

Redukcia tvorby ľadu

Kompletne vylepšený systém NoFrost Plus, ktorý nielen odstraňuje ľad z mrazničky, ale takisto bráni vysychaniu potravín v chladničke.

XXL SpaceBox
 

Viac priestoru v mrazničke

V mrazničke nájdete extra veľkú zásuvku XXL SpaceBox, v ktorej ľahko uskladníte aj tie najväčšie kusy potravín.

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Ionizátor
Chladenie a mrazenie chladničky Nulová zóna, Super chladenie, Super mrazenie, Samorozmrazovacia mraznička
Špeciálne funkcie chladničky No Frost
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 307 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 12 kg

Rozmery chladničky

Výška chladničky 185 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 70 kg
Kód:  FAC2303c
Produktové číslo:  514333
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11