Obnoviť stránku

Gorenje KAM26 F0PHH

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje KAM26 F0PHH

Špičková mobilná klimatizácia Gorenje bude vašim ideálnym spoločníkom napríklad v byte alebo i na chalupe. Svojim moderným dizajnom nebude robiť hanbu v žiadnej domácnosti a je skvelou voľbou tam, kde je problém s inštaláciou klimatizačnej jednotky napevno. Vďaka dostatočnému výkonu vytvorí behom chvíľky príjemné prostredie a to aj v horúcich letných dňoch. Jej inštalácia je finančne nenáročná a údržba je minimálna a jednoduchá. Svoju úsporu dokazuje aj tým, že sa zmestí do energetickej triedy A, takže vám šetrí aj peňaženku.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková mobilná klimatizácia
  • Kompaktné rozmery
  • Úsporná prevádzka
  • Vysoký chladiaci výkon
  • Nočný režim
  • Automatický reštart
  • Nízka hlučnosť
  • Diaľkové ovládanie

Veľkou prednosťou tejto klimatizácie sú hlavne kompaktné rozmery, úsporná a tichá prevádzka a jednoduché ovládanie pomocou diaľkového ovládača. Hlučnosť sa pohybuje na hranici 65 dB. K maximálnej spokojnosti pri používaní vám bude ponúknuté z radu niekoľko praktických funkcií.

Klimatizáciu je možné používať v automatickom režime, kde je chladenie či odvlhčovanie riadené samostatne po vyhodnotení údajov z teplotného snímača.V prípade prerušenia dodávky elektrického prúdu sa jednotka sama zapne a nastaví na posledné uložené nastavenie a to všetko vďaka funkcii automatický reštart. Samozrejmosťou je prítomnosť nočného režimu, kde zariadenie po danú dobu udržuje zvolenú teplotu v rozmedzí + - 1 °C a potom sa vypne.  

Parametre a špecifikácia:

Funkcia:
Automatická činnosť
Auto reštart
Nočný režim
Chladenie
Odvlhčovanie (1 l / hod.)
Ventilácia

Chladivo:
R410A

Rozmery (š × v × d):
34,5 × 70,3 × 35,5 cm

Hmotnosť:
23,2 kg

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 23,2 kg

Energetické parametre klimatizácií

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S ventilátorom, S automatickým vypnutím, S pojazdnými kolieskami, S nočným režimom, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom

Rozmery

Výška 70,3 cm
Šírka 34,5 cm
Hĺbka 35,5 cm

Obsah balenia

Obsah balenia Hadica
Kód:  GORK003
Produktové číslo:  KAM26F0PHH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02