Obnoviť stránku

Gorenje IT 612 SY2W

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje IT 612 SY2W

Gorenje IT 612 SY2W je vstavaná indukčná varná doska vhodná do interiéru každej modernej kuchyne. Ponúka 4 varné zóny s rôznymi výkonmi a priemermi na malé aj široké hrnce či panvice. Jedinečný spotrebič sa jednoducho ovláda pomocou vysoko komfortného dotykového ovládania. Maximálny výkon a veľmi rýchly ohrev zaistí inteligentná funkcia Power Boost. Vždy skvelé výsledky dosiahnete vďaka integrovanému časovaču. O bezpečnosť vašich detí sa stará detský zámok a ukazovateľ zvyškového tepla efektívne predchádza nežiaducemu popáleniu.


Unikátny sklokeramický povrch nielen nádherne vyzerá, ale navyše sa veľmi dobre udržiava a čistí. Takisto oceníte štýlový lesklý dizajn v bielom vyhotovení a so zbrúsenými hranami. Zjednodušte si každodenné varenie a doprajte si potrebné pohodlie aj v kuchyni so špičkovou varnou doskou Gorenje.


Doplňujúce informácie:
Varné zóny:
Ľavá predná - 18,5 cm, 1,4/2 kWPravá predná - 16,5 cm, 1,2/1,4 kWĽavá zadná - 16,5 cm, 1,2/1,4 kWPravá zadná - 20,5 cm, 2/2,3 kW

Kód:  FBV430h
Produktové číslo:  IT612SY2W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13