Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Gorenje HC19PR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje HC19PR

Konečne vzdušné vlny skoro bez práce. Kliešťová kulma GORENJE je základným kameňom vo výbave u žien všetkých vekových kategórií, ktorých snom je mať luxusne vlnitú hrivu bez toho, aby museli tráviť drahocenný čas u kaderníka. Táto užitočná kamoška v hodnote príkonu 42 W funguje na princípe klipsy, vďaka ktorej zvládne ovládanie aj začiatočník. Odmenou vám bude perfektné zvlnenie vlasov po celej ich dĺžke. Rozmer hlavice 19 mm je známkou toho, že patrí k širokým kulmám, ktoré sú vhodné na tvorbu ležérnejších vĺn. Srdcom kulmy na vlasy je inovatívny povrch z keramiky, ktorá vie vlasové vlákna ošetriť veľmi šetrne, preto sa ju nemusíte báť použiť, ani keď máte jemnejšie vlasy. Sympatickým parametrom je bezpochyby rovnako veľmi krátky čas potrebný na zahriatie, Gorenje HC19PR je prakticky za 60 s pripravená na použitie, takže obľúbenej úpravy vlasov sa nemusíte vzdávať ani v časovej tiesni. Ak má byť výsledok skutočne dokonalý, zvoľte ideálnu teplotu kulmy podľa toho, aký máte typ vlasov. Kulma na vlasy GORENJE vám poskytne 5 teplotných stupňov, ktoré v maxime dosiahnu až 200 °C. Na jemné a farebné vlasy stačí nižšia teplota, ale hustejšie a neskrotné vlasy potrebujú teplotu vyššiu.

Kulma na vlasy Gorenje HC19PR Lifestyle
Kulma na vlasy Gorenje HC19PR Vlastnosti/technológia

Základné funkcie kulmy na vlasy Gorenje HC19PR

  • Kliešťová kulma na vlasy GORENJE na precízne vlny
  • Materiál: Keramika
  • Jednoduchá regulácia teploty do 200 °C
  • Celkových možností na navolenie teploty: 5
  • Kulma má dobu nahriatia 60 s
  • Poistka vo forme automatického vypnutia pri nečinnosti
  • Jednoduchá obsluha kulmy
  • Dĺžka prívodného kábla: 2 m
  • Priemer kulmy na vlasy: 19 mm

Bezpečnostné funkcie kulmy na vlasy Gorenje HC19PR

Vďaka zabudovanej funkcii automatického vypnutia sa už nemusíte báť situácie, že odídete z bytu a zabudnete na vypnutie kulmy. Ak zostane nejaký čas nečinná, vypne sa sama. Na váš komfort myslí aj prívodný kábel, dlhý 2 m, čo umožňuje relatívnu voľnosť pohybu. Nakoniec nemožno vynechať ani dizaj, vďaka ktorému sa z prístroja stane príjemný doplnok každej kúpeľne. LCD displej vás bude informovať o teplote kulmy.

Kulma na vlasy Gorenje HC19PR Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kliešťová

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 60 s
Príkon 42 W
Počet teplôt 5
Max. teplota 200 °C
Dĺžka prívodného kábla 2 m
Priemer 19 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie, LCD displej

Farba

Farba Ružová
Kód:  GORKV942
Produktové číslo:  728103
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11